Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olmadı Başkan

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Günümüzde insanlar gerçekleri duymak istemiyor. Kendilerini rahatlatacak sözleri duymak istiyor. Sorunları ortaya koyanlar, gerçekleri söyleyenler sevilmiyor; bunun yerine yalan konuşanlar, insanları kandıranlar değer görüyor. Çünkü gerçekler, bazı kurulan düzenleri bozuyor ve maskeleri düşürüyor. Bu da hâliyle birçok insanın işine gelmiyor.Beşiktaş camiasını dışarıdan kimsenin yıkmaya çalışmasına gerek yok; kendi içinde bu işi çok iyi başarabilen bir camia. Beşiktaş'ta birlik ve beraberlik sözleri hep söylenir ama bunun için çaba gösteren yok. Beşiktaş'ta durdurulamayan bir kaos ortamı var. Bu ortam düzelmediği sürece başarının gelmesi çok zor.Beşiktaş'ın çok etkin ve rakip takımların bile taklit ettiği bir grubu var. Bunun adı ÇARŞI. En basitinden size bir şey anlatayım, gerisini siz düşünün. Gittiğim spor salonunda sohbet ettiğim bir kişiye hangi takımı tuttuğunu sordum. Verdiği cevapla bir Beşiktaşlı olarak gurur duydum. "Ben doğma büyüme Kadıköylüyüm. Fenerbahçe Stadı'na yakın oturuyorum. Takım tutmuyorum ama ÇARŞI'yı tutuyorum." dedi.Böyle ses getiren bir grubun ses getirdiği yer de belli: eski adıyla Kapalı Tribün.Şu yayımlanan bilet fiyatlarını gözden geçiriniz. Üst katın seyir zevki alt kata göre daha iyi, stada giriş çıkışı daha kolay. Orası daha lüks hâle getirilip alt katların, zaten giriş çıkışı zor olan bölümlerinin fiyatı taraftar gruplarının alabileceği seviyeye indirilmeli. Bu şekilde olursa rakipler, Beşiktaş taraftarının kuracağı baskı karşısında zorlanır. Başkan olmadan önce verdiğiniz seçim vaatlerinde zaten bu vardı. Sözünüzde duracağınızı düşünüyorum.Bunun yanında, Beşiktaş'ta işlerin yolunda gitmediğine inanan çok önemli bir kitle var. Bu kitlenin eleştirilerine önem verilmesi ve kulak ardı edilmemesi gerekiyor.Sürekli iç düşmanlara vurgu yapılmamalıdır. Artık iş öyle bir hâle geldi ki, her eleştiri yapan Beşiktaş düşmanı ilan ediliyor. Bunun doğru bir bakış açısı olduğunu düşünmüyorum. Süleyman Seba'dan sonra her geçen yıl Beşiktaş'ın kimyasını bozdular. Kimyası bozuk bir camiada da başkanlar değişse bile iktidarda hep aynı kişiler oluyor. Bizler yazıyoruz, uyarılar yapıyoruz ama bunların hiçbir kıymeti ve önemi olmadığını üzülerek görüyoruz. Maalesef yazan yazdığıyla, konuşan da konuştuğuyla kalıyor.Masis Kuyumcu Duhuliye.com