Magazin Editor
Magazin Habercisi
Türkiye, Dünya Kupası Play-Off Final maçında deplasmanda Kosova ile karşılaşacak.Fadıl Vokrri Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak Kosova - Türkiye karşılaşmasında İngiltere Futbol Federasyonu'ndan dünyaca ünlü hakem Michael Oliver düdük çalacak.Mücadele TV8'den canlı yayınlanacak.Milli maç öncesi HT Spor'da programa katılan Olcay Şahan açıklamalarda bulundu. Hakan Çalhanoğlu'nun ‘’Kaptan olarak isteğim: İnşallah Dünya Kupası’na katılırsak, 2002’de milli takımda oynamış abilerimle Amerika’ya gitmek istiyorum.'' açıklamalarına karşı Olcay Şahan şunları söyledi:HAKAN'IN BUNU DİLE GETİRMES ÇOK GÜZELİOlcay Şahan: ‘’Biz 2016’da Avrupa Şampiyonası’na katıldığımızda takım kaptanımız Arda Turan’dı. Bu muhabbeti kendi aramızda yapmıştık; Hakan o zamanlar da yanımızdaydı. Eski A Milli futbolcularımızın bizim yanımızda olması, destekleyici olması çok güzel olurdu diye konuşmuştuk. Şu an Hakan’ın bunu dile getirmesi çok güzel.''TEK YÜREK OLACAĞIZOlcay Şahan: ‘’Tarihi bir maç bizi bekliyor. Bütün ülke olarak tek yürek olacağız. Zor bir maç çünkü Kosova ev sahipliği yapacak. O statta benim de oynamışlığım var; taraftar sahaya çok yakın ve iyi bir baskı oluşturabiliyorlar. Franco Foda ile bizzat çalıştığım ve tanıdığım için söyleyebilirim ki, çok taktiksel bir hoca. Sistem bir takım; tesadüfen final maçına çıkmıyorlar.''MONTELLA'YA ELEŞTİRİ YAPMAYA GEREK YOKOlcay Şahan: ‘’Montella’ya eleştiri yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta milli takım, play-off’ta finale kalmış bir ülke olarak doğru işler yapıyor. Teknik direktörün oyun bakışı ve felsefesi var; inandığı yolda yürüyor. Montella’nın, teknik direktör olarak ekibiyle birlikte rakip takımı analiz etmiş olduğunu düşünüyorum. En iyi 11’ini sahaya süreceğine ve maçın sadece 90 dakikasını değil, oyunun bütününü düşünerek doğru bir kadro seçeceğine inanıyorum.''Haber kaynağı: Duhuliye.com