Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olaylı boşanma davasında Meral Kaplan reddi hakim istedi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İş insanı eşi Erhan Kiani'den boşanmak isteyen eski oyuncu Meral Kaplan, bugun gorulen davanın 7. duruşmasında Kiani ile aynı evde yaşamaya zorlandığını belirterek reddi hakim talebinde bulundu. Dizi oyuncusu ve eski manken Meral Kaplan ile iş insanı Erhan Kiani arasında suren boşanma davasında bugun olay cıktı. Dort yılda 7 duruşmanın yapıldığı davada dinlenen tanığın tekrar dinlenmek istenmesi uzerine Meral Kaplan, hakimin reddini istedi.
“CIPLAK AYAKLA EVDEN KACTIM”

Duruşma salonunda başlayan tartışma uzerine mahkeme hakimi reddi hakim talebinin yazılı olarak yapılması icin duruşmayı erteledi. Meral Kaplan: “Turkiye’de kadına yapılan şiddetin alasını Cağlayan Adliyesi’nde gordum. Kadının kadına yaptığı şiddeti kadın hakimden gordum” dedi. Eşine karşı uzaklaştırma kararı aldırmasına rağmen, aynı evde yaşamaya zorlandığını belirten Kaplan, oyuncu Ozan Guven’in şiddet uyguladığı sevgilisine değinerek “Deniz Bulutsuz gibi ben de cıplak ayakla o evden kactım. Bulutsuz’u cok iyi anlıyorum” dedi.
DURUŞMA CIKIŞINDA ARBEDE YAŞANDI

Duruşma cıkışında da taraflar arasında tartışma devam etti. Meral Kaplan ve avukatı Dilek Şahbaz adliye cıkışında acıklama yaptı. 2017’de actığı davanın ardından hakimin, kendisine kadına verilen haklardan hicbirini vermediğini ileri surdu. Erhan Kiani hakkında verilen uzaklaştırma kararlarının surekli kaldırıldığını belirten Meral Kaplan, “Beni uzaklaştırma kararı verilen eşimle aynı evde yaşamaya zorladılar. Mahkeme oturduğumuz dubleks evin giriş katını bana tahsis etti. Ancak ust katını Erhan Kiani kullanıyordu” dedi.
PANDEMİDE 7 KEZ KIZIMI POLİS ZORUYLA ALDIM
Karşı tarafların verdiği dilekcelerin kendilerine tebliğ edilmeden ara karar oluşturduğunu savunan Kaplan, “Benim savcılığa yaptığım tum şikayetlerim takipsizlikle sonuclanıyor. Cocuğum kacırıldı, Bakan Suleyman Soylu buldu. Pandemi doneminde kızımı 7 kez polisle almak zorunda kaldım”diye konuştu.
Kaplan’ın avukatı Dilek Şahbaz da reddi hakim talebinde bulunarak, tanıklar hakkında yalancı tanıklık yapmaktan suc duyurusunda bulunacaklarını soyledi.
Son guncelleme: 15:09 - 23.09.2020