Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

"Olaitan'ın ne kadar önemli olduğunu bugün net gördüm!"

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda ağırladığı Kocaelispor'u Orkun Kökçü ve Dusan Vlahovic'in golleriyle 2-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.Karşılaşmanın ardından HT Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan eski futbolcu Mehmet Yılmaz, milli takım arasının Beşiktaş'ın oyun ritmini olumsuz etkilediğini ifade etti."Milli takım arasından sonra toparlanmak kolay değil"Milli maç aralarının takımların oyun düzenini ve temposunu etkileyebildiğini belirten Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:"Millî takım arası çok uzun bir araydı. Yani bunun sonrasını toparlamak öyle kolay değil.""Olaitan'ın Beşiktaş için önemini bugün çok net gördüm"Beşiktaş'ın Kocaelispor karşısındaki oyununu değerlendiren Mehmet Yılmaz, Olaitan'ın yokluğunun takım üzerindeki etkisine dikkat çekti."Olaitan'ın bence bu Beşiktaş için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu ben bugün çok net olarak gördüm.""Beşiktaş'ın alışılmış temposunu göremedik"Siyah-beyazlıların iç saha ve deplasman performansları arasında belirgin fark bulunduğunu ifade eden Yılmaz, Beşiktaş'ın en önemli özelliklerinden birinin yüksek tempolu futbol olduğunu vurguladı."Beşiktaş'ın iç sahası farklı, dış sahası çok farklı. Beşiktaş takımının en büyük özelliklerinden birisi çok tempo yapması. Bugün ama Beşiktaş'ta o tempoyu göremedik."Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026