Magazin Editor
Magazin Habercisi
Nihat Kahveci:Beşiktaş da maça bir o kadar iyi hazırlanmış ama bu kadar iyi oynadığı, 4 gol attığı, bulabileceği bir maçta iki tane gol yedi. Oh, muhteşem oynadı. Orkun bir gol bir asist. Jota uzun bir aradan sonra 11 oynadı. Sergen Hoca’nın çok tutmadığı bir oyuncuydu. Golünü attı. Bana göre çıkana kadar çok iyi oynadı. Cerny ile bile dakika 93’te gol atma ihtimali vardı Beşiktaş’ın. Son dakikaya kadar kovaladı. Bugün bir kişinin golü eksik kaldı. Bir kişinin golü.Dinamoydu Olaitan. Bak gerçekten sahanın her yerindeydi. Bu arada asistini yaptı. Evet. Ama bir gol daha atsa var ya Beşiktaş’taki en iyi maçlarından birini bence oynadı. Gol de yazdırsa olay olurdu. İnanılmaz koşuyor, inanılmaz mücadele katıyor Beşiktaş’ın futboluna geldiği günden beri. 3. bölgedeki pasları, son pas tercihleri sıkıntılı. Oraları düzeltse zaten bambaşka bir oyuncudan bahsedeceğiz. Ama bugün sahanın her yerindeydi. Bir gol de atsa çok yakışırdı diyebileceğim bir performans gösterdi ama ona rağmen iyi oynadı.Bugün Beşiktaş’ın ofansif anlamdaki performansı çok kabul edilebilir. Defansta da rakibe çok pozisyon vermeden iki tane gol yedi ama sonuçta galip geldi. Ben Beşiktaş’la ilgili, lig dördüncülüğü garantiyken şuna bakarım dedim hep: Oyun gücü seneye Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor kadrolarını güçlendirecek. Beşiktaş da kadrosunu güçlendirecek. Bu yarışın içinde olacak mı? O umudu taraftarına veriyor mu?Bugün ofansif anlamda verdiğini ama defansif anlamda da bir o kadar sıkıntılı olduğunu gördüm. Keyifli bir maçta 6 gol izledik. Antalya’yı da tebrik ediyorum. Ligin dibinde, daha tam ligde kalmayı garantilememiş, gelip burada otobüs çekmedi. Helal olsun, böyle Anadolu takımlarını ben çok seviyorum, cesaretle oynayan. Geldi iki tane de gol attı. İkinci yarıda 3. golü kovaladı, 4-2 iken bulamadı. Djalo o dönemlerde iyi oynadı ne yalan söyleyeyim ama keyifli bir maç izledik. Hak eden kazandı. Maçta da kritik pozisyon yok.Ne zaman iyi oynadı Beşiktaş’ı övdüm, kötü oynadı eleştirdim. Aynen. Kim oynuyorsa; milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Karagümrük… Hangi maçı yorumluyorsak, kim iyiyse iyi, kötüyse kötü.Hak yiyenlerin hiçbir zaman yanında olmam. “Beşiktaş’ı ilk defa övüyor” demek ne demek ya? Cengiz bugün Orkun’un attığı golde asistini yaptı. Ben Cengiz’le ilgili burada her zaman görüşümü söyledim. Ne dedim? 60’tan sonra oyuna girdiğinde aktif bir Cengiz. Ama ilk 11’de başladığında beklenileni sunamayan bir Cengiz performansı. Bugün asist yapmasına rağmen yine oyundan dakika 75’te çıktı. Bence beklenilen performansı göstermedi zaten.Beşiktaş'ın yeni sezon kadrosunda olma ihtimalinin yok olduğunu düşünüyorum şimdiden.Duhuliye.com