Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Olaitan hakikaten başka seviyede”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Mustafa Demirtaş, Salih Özcan, Vaclav Cerny, İlhan Fakılı, Emirhan Topçu, Amir Murillo ve Junior Olaitan hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.Salih Özcan'ın performansına değinen Demirtaş, "Salih Özcan yine müthiş işini yaptı. O bahsettiğim alkış kıyametleri zaten karşılığında aldı. Cerny'de yükseliş var. İlhan Fakılı ya, İlhan Fakılı gerçi o kadar temiz oynuyor ki, yani yaşına rağmen o kadar net, özgüvenli bir oyunu var ki hayran olmamak elde değil" dedi.İlhan Fakılı'nın yaşına rağmen sergilediği özgüvenli oyuna dikkat çeken Demirtaş, genç oyuncunun performansında Beşiktaş'ın oyun yapısının da etkili olduğunu belirterek şöyle konuştu:"Yani zaten yetenekli bir oyuncu ama bu yeteneğinin farkında olup çok daha erken yaşlarda o soğukkanlılığa sahip olmak başka bir şey. Bu da biraz oyunla bağlantılı. Yine Beşiktaş'ın belirgin bir oyununun olması genç oyuncu da kazandırır. Kaybedilmeye az kalmış oyuncuları da kazandırır. Oyun kazandırır yani. İlhan Fakılı da aynı şekilde. Ben Emirhan'ı çok beğendim."Emirhan Topçu'nun özellikle ikinci yarıdaki performansına dikkat çeken Demirtaş, "Özellikle ikinci yarıda Beşiktaş daha fazla baskı yapan taraf oldu ve Emirhan'ı biz 3., 4., 5. orta saha olarak sık sık merkezde gördük top kazanırken. Gayet iyi bir iş çıkardı" ifadelerini kullandı."Murillo'nun çifte beklentini de karşılık bulacak gibi"Amir Murillo'nun golüne de değinen Demirtaş, golün duran toptan gelmesine ilişkin, "Tam hayal ettiğimiz gibi olmadı. Ben akan oyunda bekliyordum ama duran toptan attı. Olsun. Sonuçta içimize doğan hisler karşılık buldu" dedi.Murillo'nun hücum katkısının devam edebileceğini belirten Demirtaş, "Murillo'nun hatta çifte beklentini de karşılık bulacak gibi. Daha hiç golü yokken demiştik, hatırlarsanız burada. Yani bu oyun tarzını Murillo, çift haneli yapabilir sağ bekten diye geliyor zaten, çift haneye doğru daha erkenden" ifadelerini kullandı."Olaitan hakikaten başka seviyede"Junior Olaitan'ın performansına da geniş yer ayıran Mustafa Demirtaş, Beşiktaş'ta yaşanan gelişimi "iç transfer" olarak tanımladı."O da güzel oldu bu arada. O öngörünün de karşılık bulması keyif vermedi değil ama olayın, yani futbolda bir tabir vardır ya, bir dış transfer olur, bir de iç transfer olur. İşte iç transferden bahsedilen şey, mevcutta çok revaçta olmayan bir oyuncunun olağanüstü performans sergilemesi. Zaten kadroda olan bir oyuncunun çok iyi bir performans sergilemesi. Bu konuda Olaitan hakikaten başka seviyede ya. Acayip bir şey oynuyor yani."Sezon başında Olaitan'ın nasıl bir oyuncuya dönüşmesini beklediğini anlattığını belirten Demirtaş, Beninli futbolcunun bugün o profile ulaştığını ifade etti:"Sezon başında canlı yayınlarda ben de buradan bahsettim. Olaitan'ın şöyle iyisi lazım diye tarif ettiğim bu oyunu oynuyor abi. Yani Olaitan'ın biraz daha pasör, kilit pas atabilen, final bölgelerinde de doğru kararlar alabilen, top taşımayla birlikte böyle bir orta saha, box-to-box, hem savaşçılığı olacak. Bu zaten, yani o tarif ettiğimiz adam bu. Hakikaten çok başka noktaya gidiyor iş."Olaitan'ın Avrupa futbolunda dikkat çekebilecek bir profile dönüştüğünü söyleyen Demirtaş, "Avrupa futbolunda bu tip tempolu dripling yapan, üstüne üstlük bir de böyle paslar çıkartmaya başlayan bir orta sahaya bayılırlar. Bir noktada teklifler de gelecek gibi" dedi.Ancak Beşiktaş'ın önceliğinin takım hedefleri olduğunu vurgulayan Demirtaş, sözlerini şöyle sürdürdü:"Ama önce tabii yani bu kadronun Beşiktaş'la önce bir işi var. Yani Beşiktaş'la kazanılması gereken şeyler var. Ama yani bu takım doğal olarak birçok oyuncuyu göz önüne çıkartacak gibi. Onlardan bir tanesi de Junior Olaitan şimdiden oldu."Duhuliye.com