Magazin Editor
Magazin Habercisi
Konuşmalarının carpıtılmasına sinirlenen Kaynarca, bundan sonra gazetecilerle roportaj yapmayacağını belirterek onemli bir kakar aldı. Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz dizisinde Hızır Cakırbeyli olarak izlediğimiz oyuncu, internet sitelerinin “Ozan Guven’in sozlerine hak vermemek elde değil” şeklindeki sozunu başa cekmesi nedeniyle sozlerinin yanlış algılandığını ifade etti.
İşte Oktay Kaynarca’nın televizyon ekranında yaptığı acıklamaların tum detayı:
“Gercekten cok vahim bir durum. İnsanlık icin de kotu bir durum. Kadın tarafı icin de kotu bir durum, erkek tarafı icin de kotu bir durum. İki tane arkadaşımız icin de kotu bir durum. Bu insanlar sevgililer, birbirlerine aşık olmuşlar. Onemli bir şey yaşamışlar. Birbirlerini cok yukseltmişler. O yukseltmişlik icinde ne yaşamışlar, ne olmuş, ne bitmiş bunların hic birini biz bilmiyoruz. Olay nasıl gercekleşti biz bilmiyoruz. Bunları bilmek ve bu konuyu yargılamak da bizim işimiz değil.
Bu sefer ben gazeteci arkadaşlarla bir daha ‘Oktay abi roportaj yapalım’ dediklerinde konuşmayacağım artık. Bitti. Şimdi ben diyeceğim ki, ‘Kusura bakmayın cocuklar, yoruldum bu işlerden. Benimle roportaj yapmayın’ diyeceğim. O cocuklar da şimdi benimle konuşamadıkları icin bana gonul koyacaklar. Nasıl yapacağız şimdi?
Roportajın icerisinden bir tane cumleyi internet siteleri başa cekiyorlar. Sırf bu olay abartılsın, uzerinden konuşulsun ve reytingleri artsın diye. Benim soylediğim aradan cekilmiş cumleyi başlık olarak koyuyorlar. Ondan sonra benim yaptığım roportajı yayınlayınca diyorlar ki, ha boyle değilmiş. Aradan cekilmiş o ‘hak vermek gerekir’ cumlesini başa cekerseniz her şey değişir.
O hic oyle bir şey değil. Sadece yargı surecini istemesine hak vermek. Bu kadar net mesele. Tabii ki ben de butun Turkiye gibi duşundum. Tabii ki ben de aynı şeyleri soyledim. Ama yargı sureci cok onemlidir.
Yargı oyle deliller buldu ki, oyle şeyler yaptı ki her şey değişti. Ne yapacağız? Değil mi?”