Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okan Bayulgen: Instagram buyuk bir tiksintiyle sona erecek

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Okan Bayulgen, sosyal medya platformu Instagram ile ilgili olarak "Hakikaten bir geri zekalı dunya ve cok yakında buyuk bir tiksintiyle sona ereceğini ongoruyorum" dedi. Okan Bayulgen’in ‘Nokta’ adlı programına konuk olan ve yeni şarkısı YouTube’da 5 gunde 3 milyon, Instagram’da ise 14 saatte 182 milyondan fazla izlenme alan rapci Norm Ender, “İzlenme satın alıyor musun?” sorusunu yanıtladı.
“BOYLE BİR ŞEYİN GERCEK OLMASI İMKANSIZ”
Ender, “Kesinlikle hayır, YouTube uzerinde benim dunya listesine girme zamanım zaten o zaman daha izlenme satın alma diye bir şey yoktu yani. 2006 yıllarından falan bahsediyoruz. Belki YouTube’a ilk eser ureten sanatcılardan biriyim. Dolayısıyla bir şey satın almadım zaten bunu tespiti kolay yapılabilir” ifadesini kullandı.
“Instagram’da yuklediğim bir şeye herkes bir şey atabilir. Like ya da izlenme atabilir” diyen Ender, “Bizim bot dediğimiz şey bu aslında. Biri videoma 182 milyon tık mı gondermiş, boyle bir şeyin gercek olması imkansız” dedi.
“INSTAGRAM’I MAYMUNLAR DA KULLANIYOR”
Aynı şarkısının videosunun Instagram’da 14 saatte 182 milyon izlenme aldığını hatırlatan Bayulgen, “Tabii ki platformların farkı var. Instagram’ı maymunların da kullanabildiği gosterildi. İnsanlara ‘Maymun’ demiyorum. Gercek maymunların da Instagram’ı kullanabildiklerini gorduk. Instagram hakikaten bir geri zekalı dunya ve cok yakında buyuk bir tiksintiyle sona ereceğini ongoruyorum ve haklı cıkacağım. Oradan donen ticaretin de, orada ucuzlayan ticaretin de… Turkiye’nin cok buyuk yıldızları orada sahte cay reklamı yapmaya başlayınca… Korkunc paralar alan insanların minicik paralara itibar etmeleri zaten o dunyanın ne kadar salak olduğunu gosteriyor. Ama buradaki Instagram’ın şeyi değil yani, birisi sana bot mu gonderdi?” diye konuştu.
“BİRİSİ İSTEDİĞİ KADAR BOT ATABİLİR”
Bayulgen’in bu sozleri uzerine Ender, “Şimdi hesabımız acık ya. Birisi girip istediği kadar beğeni atabilir, yorum atabilir. İstediği kadar da izlenme atabilir. Bunlara ‘bot’ deniyor. Benim ustunde durduğum konu o değil. Benim ustunde durduğum konu gercekten birinin 14 saatte 182 milyon izlenebilir olacağını duşunen insanlar” ifadesini kullandı.
okan-bayulgen-instagram-buyuk-bir-tiksintiyle-sona-erecek-5f75c7cdaf3da.jpg

İLGİLİ HABEROkan Bayulgen'e 'geri zekalı' soruşturması

Son guncelleme: 11:52 - 01.10.2020