Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti.Beşiktaş'ın gollerini Jota Silva, Oh (2) ve Orkun Kökçü kaydetti.Hyeongyu Oh maç sonu açıklamalarda bulundu. DERBİYİ KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZHyeon-Gyu Oh: ‘’Derbi maçını kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu hafta bizim için zor geçti ama bugün iyi bir maç oynadık ve iyi bir performans sergiledik. Bugün galip geldiğimiz için çok mutluyum.''BEN GOL ATARSAM TAKIMIM KAZANIRHyeon-Gyu Oh: ‘’Ben gol atarsam takımımız maçı kazanır. Elimden geldiğince her maç gol atmaya çalışıyorum. Bugün 2 gol attım ama daha fazlasını atabilirdim, atmam gerekirdi.''UMARIM KUPAYI KAZANIRIZHyeon-gyu Oh: "Türkiye Kupası da kalan maçlar da bizim için önemli. Türkiye Kupası bizim için önemli bir motivasyon. Önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde oynamak istiyoruz. Türkiye Kupası’nda da finali hedefliyoruz. Umarım kupayı da kazanırız."BU TARAFTARIN ÖNÜNDE OYNAMAYI SEVİYORUMHyeon-gyu Oh: "Evimizde oynanan her maçta final maçı oynuyormuş gibi hissediyorum. Harika bir atmosferde taraftarımızın önünde oynuyorum."duhuliye.com