Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nurgul Yeşilcay’ın unutamadığı telefon konuşması

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
nurgul-yesilcay-in-unutamadigi-telefon-konusmasi.jpeg

Oyuncu Nurgul Yeşilcay, Instagram hesabından takipcileriyle soru-cevap etkinliği gercekleştirdi. Yeşilcay, bir hayranının eşiyle telefonda konuşmasını istemesinden sonra adamın karısının kendisine kufur ettiğini soyledi. Oyuncu Nurgul Yeşilcay, ‘Asmalı Konak’ dizisi cekimlerinde bir hayranının yanına yaklaşıp “Eşimle telefonda konuşur musunuz?” ricası uzerine kadını aradığını soyledi.
“HADİ BE ORADAN…”
Yeşilcay “Kadına, ‘Merhaba ben Nurgul’ falan diyorum, kadın ‘Hadi be oradan oros…’ diye bağırıyor! Meğer adam kadını aldatıyormuş. Kufuru ben yedim” diyerek, yaşadığı ilginc olayı hayranlarıyla paylaştı.
nurgul-yesilcay-in-unutamadigi-telefon-konusmasi-5fe1b84524484.jpeg
Ote yandan bir suredir karavanda yaşadığını soyleyen Nurgul Yeşilcay, onceden yaptığı bir cılgınlığı daha itiraf etti.
Takipcilerinin “Eskişehir’de yaşarken bir arkadaşınızla iddiaya girip sokağa bornozlu cıktığınız doğru mu?” sorusuna şoyle cevap verdi:
“Doğru. Hatta Fazıl Say konseriydi. Oraya gittik. Efendi gibi izleyip geri donduk. Yine bir iddia sonucu pijama ve pofuduk terlikle İstanbul gecelerine aktık.”
“KOTUYUM”
Gecen gece evinde olu bulunan senarist Alper Alpozgen ile calıştığını ve olum haberinden dolayı duyduğu uzuntuyu dile getiren Yeşilcay, “Dun annemin olum yıl donumuydu. Ustune Alper’in ani olum haberini aldık! Kotuyum, bir tuhafım. Zamansız eğlenceli, yetenekli kişilerin gidişi cok koyuyor. Alper Alpgozen, bizim yazın cektiğimiz Exxen’de yayınlanacak olan ‘Vahşi Şeyler’ dizimizin senaristiydi. Allah rahmet eylesin” dedi.
nurgul-yesilcay-in-unutamadigi-telefon-konusmasi-5fe1b845675a7.jpg

İlginizi CekebilirSenarist Alper Alpozgen arkadaşının evinde olu bulundu

Son guncelleme: 12:57 - 21.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur