Magazin Editor
Magazin Habercisi
Kısa bir sure once bir sergi acan ve yıllar icerisinde yaptığı resimleri ve diğer sanat calışmalarını bir catı altında toplayan Nurgul Yeşilcay, bu defa farklı bir paylaşımla takipcilerinin karşısına cıktı. Sosyal medya hesabından takipcileriyle etkili bir şekilde iletişim kuran Nurgul Yeşilcay, evindeki atolyesine girdi ve cocuklarla eğlenceli vakit gecireceğiniz aktiviteler hazırladı. İşte Yeşilcay’ın o paylaşımı:
“Merhaba nasıl gidiyor. Bugun evde 7. Gun mu? 8. Gun mu? 6. mı hatırlamıyorum. Gunler birbirine girdi. Ben pek memnunum! En sevdiğim kişilerle en sevdiğim yerdeyim. Ama vallahi en cok cocuklu analara uzuluyorum bu donemde! Evlatları evde zaptetmek cok zor oluyor biliyorum! Tablet versen eline vicdan azabı! Ben de girdim atolyeye size yardımcı olacak cocukla eğlenceli vakit gecireceğiniz aktiviteler hazırladım. Ay hadi inşallah işe yarar kızlar”
“Merhaba nasıl gidiyor. Bugun evde 7. Gun mu? 8. Gun mu? 6. mı hatırlamıyorum. Gunler birbirine girdi. Ben pek memnunum! En sevdiğim kişilerle en sevdiğim yerdeyim. Ama vallahi en cok cocuklu analara uzuluyorum bu donemde! Evlatları evde zaptetmek cok zor oluyor biliyorum! Tablet versen eline vicdan azabı! Ben de girdim atolyeye size yardımcı olacak cocukla eğlenceli vakit gecireceğiniz aktiviteler hazırladım. Ay hadi inşallah işe yarar kızlar”