Magazin Editor
Magazin Habercisi
21 Mart’tan bu yana corona virusu tedbirleri kapsamında kapalı olan berber ve kuaförler 11 Mayıs itibari ile yeniden açılınca Nurgul Yeşilcay da soluğu kuaförde aldı ve 4 saat süren bakım yaptırdı.
Nurgul Yeşilcay, kuaforlerin acılacağını oğrenince Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ne kadar heyecanlı olduğunu esprili bir dille anlatmıştı. Dun kuaforler acılır acılmaz soluğu kuaforde alan Yeşilcay, Bebek'te yer alan kuaforunden cıkarken goruntulendi. 4 saat boyunca saclarını, manikurunu ve pedikurunu yaptıran unlu oyuncu “Kuafore gitmek nasıl bir duygu?” sorusuna esprili bir yanıt vererek “Hepimiz pala olmuştuk, cok mutluyuz. Şahaneyiz” dedi.
Karantina gunlerinin nasıl gectiği sorulan Nurgul Yeşilcay “”Temizlik yaptık, yemek yaptık, artık geride kaldı. Uzun bir sure dışarıdan yemek soyleyip rahat etmek istiyorum. Vallahi cok sıkıldım evden daha onceleri sıkılmıyordum artık sıkıldım” cevabını verdi.
Muhabirlerin, oğlunun Anneler Gunu ile ilgili kutlaması hakkında sorduğu soruya ise “Cok beğendim. Harika bir calışmaydı. Cok guzel hepsi bir araya gelmişler boyle bir calışma yapmışlar. Cok yetenekli bir cocuğum var. Allah sizi inandırsın” dedi.
Son gunlerde yaptığı eğlenceli videolar hakkında da konuşan Yeşilcay şoyle devam etti: “Gercekten temizliğe sardım. Gercekten kilo aldım. O yuzden temizlik ile sporu birleştirdim. Bir şeyler yapmaya calışıyorum. Ama artık yemek yapmayı duşunmuyorum. Temizlikte yapmayacağım elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyacağım size soyluyorum. Bundan sonra kokoş olacağım. Beş kilo aldım ikisini verdim. Uc daha vericem verene kadar hoşcakalın.”
Nurgul Yeşilcay, kuaforlerin acılacağını oğrenince Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ne kadar heyecanlı olduğunu esprili bir dille anlatmıştı. Dun kuaforler acılır acılmaz soluğu kuaforde alan Yeşilcay, Bebek'te yer alan kuaforunden cıkarken goruntulendi. 4 saat boyunca saclarını, manikurunu ve pedikurunu yaptıran unlu oyuncu “Kuafore gitmek nasıl bir duygu?” sorusuna esprili bir yanıt vererek “Hepimiz pala olmuştuk, cok mutluyuz. Şahaneyiz” dedi.