Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nuray Sayarı: "Anlatacaklarım bitmedi"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu astrolog Nuray Sayarı, oğluyla birlikte onceki akşam bir mekanın acılışına katıldı.
nuray-sayari-anlatacaklarim-bitmedi-5e708f84ef381.jpg

Haberturk'un haberine gore muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sayarı, "Oğlumun duğunu de 18 Nisan'da burada olacak" dedi. Tum dunyayı etkisi altına alan koronavirus ile ilgili konuşan Sayarı, "2020 yılına gireceğimiz zaman cok zor bir yıl olacağını soylemiştim. Corona virusten kurtulalım inşallah" ifadelerini kullandı. Corona virusun burcları da etkilediğini soyleyen Nuray Sayarı, 2020 yılının ayıplanma, temizlenme ve arınma yılı olduğunu belirtti.
Sayarı, "Biz Saturn’un acısından geciyoruz. 80 kusur yıl sonra Saturn, kova burcuna geciş yapıyor. Gizli, saklı her şey ortaya cıkıyor. Ayıplanma, temizlenme ve arınma yılındayız" ifadelerinde bulundu.
Gectiğimiz gunlerde bir televizyon programında 31 yıllık eşi Aşkın Sayarı tarafından şiddet gorduğunu ve boşanma kararı aldığını acıklayan astrolog, muhabirlerin soruları karşısında şunları soyledi: "Ben gerekeni soyledim. Aile Bakanlığı devreye girdi. Hayat boyu gercekleri ifade ettim. Aslanlar gibi evlatlarım var. Onlar bircok olaylara şahit. Boşandıktan sonra her şeyi acıklayacağım. Anlatacaklarım bitmedi ama şu an bu konuyu konuşmak istemiyorum. Hayatımızda gorevi 31 yılmış. Yolu acık olsun."