Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Nübel’i tam olarak görmedik çünkü daha kaleye top gelmedi!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Kendi YouTube kanalında Beşiktaş’ın yeni kalecisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Ertem Şener, Nübel’i Avrupa standartlarının üzerinde bir kaleci olarak nitelendirdi.Şener, Nübel’in Beşiktaş’ın eski kalecilerinden Fabri’den dahi daha iyi olduğunu düşündüğünü belirterek, “Nübel bana göre Avrupa standartlarının çok üzerinde bir kaleci, harika bir kaleci” ifadelerini kullandı.Beşiktaş’ın Fabri’nin ardından uzun süre kaleci arayışında olduğunu hatırlatan Şener, Nübel kıyaslamasında dikkat çeken bir değerlendirme yaptı:“Fabri’den sonra Beşiktaş bir kaleci arayışındaydı. Ben Fabri’den de Nübel’in daha iyi olduğunu söylemek istiyorum.”Öte yandan Şener, Nübel’in henüz gerçek anlamda sınanmadığına da dikkat çekti. Alman kalecinin kalesinde gol görmemesinin önemli olduğunu belirten Şener, “Nübel’i şu anda evet çok övüyoruz, fakat daha Nübel’i tam olarak görmedik çünkü daha kaleye top gelmedi” sözleriyle değerlendirmesini tamamladı.duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026