Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nilperi Şahinkaya: Pandemide birbirimize daha cok bağlandık

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Oyuncu Nilperi Şahinkaya, heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi ile karantina suresinde hic tartışma yaşamadığını belirterek, "Cok guzel gitti, hatta birbirimize daha cok bağlandık” dedi. Oyuncu Nilperi Şahinkaya heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi ile onceki gun Arnavutkoy'de objektiflere yansıdı. Cift, bir mekanda baş başa yemek yedi. Cıkışta keyifli olduğu gorulen Nilperi Şahinkaya, muhabirlerle ayakustu sohbet etti.
Corona virusu salgını nedeniyle tatile gitmediğini soyleyen Nilperi Şahinkaya, “Cok kalabalık bu sene oralar. Ben de corona virus salgını nedeniyle tatile gitmiyorum” dedi. Bebek sahilinde yuruyuş yaptığını belirten oyuncu, “07:30'da yuruyuşe cıkıyorum. Cunku kimse olmuyor o saatlerde rahat oluyor” dedi.
TARTIŞMA YAŞANMADI
Sevgilisi Emre Yusufi ile pandemi suresince evde guzel vakit gecirdiğini soyleyen oyuncu, muhabirlerin, “Pandemi doneminde ciftler tartışmalar yaşadı. Siz de yaşadınız mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bekliyordum ben oyle şeyler ama olmadı hic. Cok guzel gitti, hatta birbirimize daha cok bağlandık.”
‘İLK GELDİĞİMDE ANLAMIYORDUM’
Son zamanlarda sanat camiasında yaşanan kadına şiddet haberleri hakkında konuşan oyuncu, muhabirlerin, “Siz hic şiddet gordunuz mu? Tacize uğradınız mı?” sorusuna “Sozlu taciz her kadının başına geliyor galiba sokakta yururken vay yavrum filan diye… Hatta ben yurtdışından ilk Turkiye'ye geldiğimde anlamıyordum ‘vay be ne guzelsin sen’ dediklerinde teşekkur ediyordum. Zaman icinde anladım ki bu cok hoş bir şey değil o da bence bir ceşit taciz” yanıtını verdi.