Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şarkıcı Nil Karaibrahimgil sosyal medya hesabından paylaştığı video uzerinden, temelinde bir karamsarlık barındıran 'karantina' kelimesi yerine 'koza' dememizin daha doğru olacağını soyledi. Yazdığı şarkılar ve renkli kişiliği ile buyuk bir kitle tarafından beğeniyle takip edilen Nil Karaibrahimgil, sosyal medya hesabından paylaştığı video uzerinden ilginc bir oneride bulundu. Yaşadığımız surecin karantina olarak adlandırılmasının psikolojik olarak karamsar bir hava yarattığını duşunen Karaibrahimgil bu surecin ‘koza’ olarak adlandırılmasını istedi.
Nil hesabından paylaştığı videoda şunları soyledi:
“Hepimiz gibi ben de bu surecte evdeyim ve bu zamanı bir koza zamanı olarak duşunmemiz gerektiğine inanıyorum. Okuduklarımızla, dinlediklerimizle ve farkına vardıklarımızla kanatlanmış olarak cıkacağız kozalarımızdan. Hem kendimizin hem birbirimizin hem de dunyamızın kıymetini bilerek…”
Son guncelleme: 12:40 - 21.04.2020
Nil hesabından paylaştığı videoda şunları soyledi:
“Hepimiz gibi ben de bu surecte evdeyim ve bu zamanı bir koza zamanı olarak duşunmemiz gerektiğine inanıyorum. Okuduklarımızla, dinlediklerimizle ve farkına vardıklarımızla kanatlanmış olarak cıkacağız kozalarımızdan. Hem kendimizin hem birbirimizin hem de dunyamızın kıymetini bilerek…”
Son guncelleme: 12:40 - 21.04.2020