Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nihat Hatipoğlu’ndan corona virusu acıklaması!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu sosyal medya hesabından corona virusu tanısı ile evinde tedavi gorduğunu acıkladı. Hatipoğlu, "Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun" dedi. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun asistanı, sabah saatlerinde yaptığı acıklama ile Hatipoğlu'nun ciğerlerindeki bir rahatsızlık sebebiyle tedavi gorduğunu ve corona virusu (Covid-19) testinin negatif cıktığını acıklamıştı.
“EVİMDE TEDAVİ GORUYORUM”
Sosyal medya hesabından ilerleyen saatlerde yaptığı acıklama ile corona virusu tanısı ile tedavi gorduğunu belirten Hatipoğlu, “Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi goruyorum. Evimde tedavi oluyorum. Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi goren butun hastalara şifa versin. Arayan, dua eden butun dostlara teşekkur ederim. Allah hepinizi korusun” dedi.
NE OLMUŞTU?
Nihat Hatipoğlu ile ilgili sosyal medyada corona virusune yakalandığı yonunde iddialar ortaya atılmıştı. İddialar sonrası Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından ise bir paylaşım yapılmıştı. Paylaşımda “Ya Şafî… Hocamız tedavi goruyor.. Duanızı rica ediyoruz” denilmişti.
Cıkan iddialar uzerine Hatipoğlu'nun asistanı basın acıklaması yaparak “Nihat Bey'in ciğerlerinde bir sorun vardı. Corona virusu şuphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Hatipoğlu'nun sonucları negatif cıktı” ifadelerini kullanmıştı.
nihat-hatipoglu-ndan-corona-virusu-aciklamasi-5f45f7e39e7bb.jpg
Son guncelleme: 18:38 - 25.08.2020