Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nicole Kidman’dan yıllar sonra Tom Cruise yorumu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Genelde, 11 yıl evli kaldığı Tom Cruise ile ilişkisine dair konuşmaktan kacınan Nicole Kidman, bu defa eski defterleri actı. Nicole Kidman, New York Times’a verdiği roportajda Tom Cruise ile evliliği hakkında ilginc bir yorumda bulundu.
53 yaşındaki Avustralyalı yıldıza, o donemde Cruise ile evliyken Eyes Wide Shut (Gozleri Tamamen Kapalı) filminde birbirlerine karşı sadakatsiz karı kocayı oynamaları soru olarak yoneltildi. Kidman’a, psikolojik cinsel dram turundeki filmle ilgili olarak, “Bu sahneleri evli olduğunuz kişiyle oynuyorsanız ve bunu bu surecin bir parcası olarak yapıyorsanız, daha sonra acmamayı dileyeceğiniz olumsuz duygular acabilir mi?” diye soruldu.
“MUTLU BİR EVLİLİĞİMİZ VARDI”
Kidman, o donemki evliliğini değersizleştirmeyerek, “Bu, insanların ortaya attığı anlatıya uyuyor, ama ben kesinlikle oyle gormedim” dedi ve “Mutlu bir evliliğimiz vardı” ifadesini kullandı.
nicole-kidman-dan-yillar-sonra-tom-cruise-yorumu-5f7c81566b779.jpg
Nicole Kidman-Tom Cruise (Fotoğraf: Shutterstock)

Kidman ayrıca, “O sahnelerden sonra go-kart yarışına giderdik. Bir yer kiralayıp sabah 3’te yarış yapardık. Başka ne soyleyeceğimi bilmiyorum. Belki de geriye bakıp tahlil etme yeteneğim yok. Ya da istemiyorum” diye konuştu.
Nicole Kidman ile Tom Cruise, ‘Days of Thunder’ filminin setinde tanışmış ve 1990 yılında evlenmişti. Bir kız, bir de erkek cocuk evlat edinmişlerdi. Kidman, 2001 yılında Cruise’dan boşandı.
nicole-kidman-dan-yillar-sonra-tom-cruise-yorumu-5f7c815698683.jpeg
Nicole Kidman-Keith Urban (Fotoğraf: Instagram)

Kidman, şimdi şarkıcı Keith Urban’la evli ve iki kızı var. Kızlarından ilkini kendi, ikincisini ise taşıyıcı anne olarak dunyaya getirdi.
Son guncelleme: 08:51 - 06.10.2020