Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Engin Altan Duzyatan ile evli olan Neslişah Duzyatan sosyal medya hesabından annesi Gulşah Alkoclar ile cekilmiş bir karesini paylaştı ve onun doğum gununu kutladı. Gelen pek cok yorum tek bir noktada birleşti. Bir donemin Yeşilcam oyuncusu Gulşah Alkoclar’ın kızı Neslişah Duzyatan, sosyal medya hesabından annesiyle birlikte gorulduğu bir karesini paylaştı.
Anne kızın birbirine sarılmış bir şekilde gorulduğu kare uzerinden onun yeni yaşını kutlayan Neslişah şu ifadeleri kullandı:
“Annem kendimi bildim bileli hep ovundum onun kızı olmaktan… İyi ki doğmuşsun Gulşah Alkoclar seni cok seviyorum…”
Neslişah’ın guzel dileklerle suslediği bu tebriğinin altına cok sayıda yorum gelirken bunların ortak noktası ikilinin anne kızdan cok abla kardeş gibi gorunduğu şeklinde oldu.
Anne kızın birbirine sarılmış bir şekilde gorulduğu kare uzerinden onun yeni yaşını kutlayan Neslişah şu ifadeleri kullandı:
Neslişah’ın guzel dileklerle suslediği bu tebriğinin altına cok sayıda yorum gelirken bunların ortak noktası ikilinin anne kızdan cok abla kardeş gibi gorunduğu şeklinde oldu.