Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Neslihan Atagul: Borcumdan uc gun evden cıkmadım

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Meslektaşı Kadir Doğulu ile mutlu bir evlilik surduren Neslihan Atagul, konuk olduğu bir televizyon programında dikkat ceken acıklamalara imza attı. Cocukluk yıllarından, evliliğinin nasıl gittiğine kadar pek cok konuda acıklamalar yapan Atagul samimiyetiyle beğeni topladı. Oyuncu Neslihan Atagul Doğulu, NTV’nin bayram ekranında yer alan O Anın Hikayesi programında Burak Ozcan’ın sorularını yanıtladı. Ozel hayatından cocukluk yıllarına dair bircok konuda acıklama yapan Atagul, eşi icin ‘Kadir’e hissettiklerimi tarife sığdıramam’ ifadelerini kullandı.
“UC GUN EVDEN CIKAMADIĞIM ZAMANLARI HATIRLIYORUM”
İstanbul’da gecen cocukluk gunlerini anlatan Neslihan Atagul Doğulu,’Hem biraz yaramaz hem de sorumluluk sahibi bir cocuktum. Annem calıştığı icin genelde yalnız olurdum. Abimle cok zaman gecirirdik. Bilardo ve langırt oynardık. Mahalledeki erkeklerle de oynardım. Misket borcumdan 3 gun evden cıkamadığım zamanları hatırlıyorum.’ dedi.
“8 YAŞINDA OYUNCU OLMAYA KARAR VERDİM”
8 yaşında TV’de bir film izlerken oyuncu olmaya karar verdiğini soyleyen Atagul, o gunleri şoyle anlattı: 8 yaşında oyuncu olmaya karar verdim. Babama ‘ben oyuncu olmak istiyorum’ dediğimde ‘olursun kızım’ deyip başımı okşadı. O yaşta bile bir şeylere gec kaldığımı duşunerek, bilinmeyen numaralardan bir ajans bulup aradım. Goruşme icin cağırdıklarında anneme ‘beni goturur musun’ diye sordum. 18 yaşına kadar annem butun işlerimde bana eşlik etti. Birkac reklamda oynadım. Ardından 13 yaşında “İlk Aşk”ta rol aldım.
neslihan-atagul-borcumdan-uc-gun-evden-cikmadim-5f26b29c070e4.jpg
“İLK GORUŞTE AŞK DİYEMEM AMA…”
2013 yılında “Fatih Harbiye” dizisinin setinde tanışan Neslihan Atagul ve Kadir Doğulu 2016’da dunyaevine girdi. ‘İlk goruşte aşk mıydı’ sorusuna guzel oyuncu samimi cevaplar verdi: İlk goruşte aşk diyemem ama şoyle bir bakmıştım ilk karşılaşmamızda. Bunu Kadir’e sorsanız hemen cevap verirdi. Ben ona hissettiklerimi tarife sığdıramam, haksızlık etmiş olurum.
O, cok guzel hakkını veriyor bence. Ben onun merhameti, vicdanı, calışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala cok etkiler. Kadir’e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek buyuklukte. Kadir’den ote gorduğum, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım. Şukur ki onunla yollarımız kesişmiş.
neslihan-atagul-borcumdan-uc-gun-evden-cikmadim-5f26b29c47201.jpg
“SALGIN SURECİNDEN COK ETKİLENMEDİK”
Neslihan Atagul Doğulu salgın surecine ve bundan sonrası icin yapılması gerekenlere değindi: Salgın surecinden cok etkilenmedik. Cunku ekip bictiğimiz, hayvan beslediğimiz, kendi kendine yeten bir mekan oluşturduğumuz icin, doğayla başbaşaydık. Dunya ve insan evrimleşiyor. Dolayısıyla bu sureci olağan karşılıyorum.
İnsanlar tuberkulozdan, gripten hayatlarını kaybediyor. Kadın cinayetleri işleniyor. Biz bunlar icin eve kapanmadık. Bu guc zaten icimizde, sadece harekete gecmeyi bekliyor. Şahsımız icin bir şeyler yapmayı bırakıp, toplum olarak birbirimize sarılmalıyız.
Toprağımız cok verimli ve kendisine Turk diyen her insan cok akıllı. Toprağımıza tohum ektiğimizde hemen cevap veriyor. Toprak boyleyken, insanımıza bir tohum ekmek neler sağlar duşunun.
Son guncelleme: 13:00 - 02.08.2020