Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nebahat Cehre’nin corona virusu isyanı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Nebahat Cehre, corona virusune isyan etti. Unlu oyuncu eczanelerde vitaminlerin stoklarının tukendiğini, vitamin alamadığını soyledi. Oyuncu Nebahat Cehre gecen gun Nişantaşı'nda bir eczanede goruntulendi. Eczane cıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cehre, vitamin almaya geldiğini fakat butun stokların tukenmiş olduğunu, son zamanlarda hijyen ve vitamin urunlerine olan yoğun ilgiden dolayı, istediği vitaminleri bulamadığını belirtti.
nebahat-cehre-nin-corona-virusu-isyani-5e6bc7496f120.jpg

Nebahat Cehre son zamanlarda tum dunyayı tehdit eden ve ulkemizde de vakasına rastlanan corona virusu icin onlemlerini şoyle sıraladı: “Kendi capımda onlemler alıyorum. Buyuk alışverişlerime giderken muhakkak maske ve eldiven takıyorum. Ama normal zamanda, arabada mendillerim var… Bol bol su icmeye calışıyorum. Arabamda evimde her yeri silmeye calışıyorum. Her bireyin ozellikle cocuklu ailelerin cok daha dikkatli olması gerektiğini duşunuyorum.”
nebahat-cehre-nin-corona-virusu-isyani-5e6bc74b4f85a.jpg