Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Nebahat Cehre onceki gun Bebek’te goruntulendi. Yeni bir proje icin bir araya gelen arkadaşıyla gazetecilerin sorularını yanıtladı. Moda sektorune giriş yapan Nebahat Cehre “Moda da soz sahibi olduğumu bircok kişiden duydum ‘Neden yapmıyorsun’ sorusunu da cok duydum bende radikal bir karar alarak yeni bir projeye giriştim. Uzerimdeki kıyafet bizim tasarımımız genellikle bu tarz koleksiyon olacak. Benim icin bir kadın yuruyuş yaparken de şık olmalı.Ben de calışmalar yaptıkca koleksiyonumu genişletmeyi umuyorum“ dedi.
PANDEMİ DONEMİNDE SIKLIKLA YURUYUŞ YAPTIM
Pandemi sureci boyunca sık sık yuruyuş yaptığını soyleyen Nebahat Cehre'nin formunu koruduğu goruldu. Ote yandan Cehre gazetecilerin “Yeni bir projede olacak mısınız?” sorusuna “Bambaşka bir karakterle ekranlara donmek istiyorum cunku bende kendimden bıktım. Farklı bir karakter olursa ekranlara donmek isterim” dedi.
Son guncelleme: 13:02 - 30.08.2020
PANDEMİ DONEMİNDE SIKLIKLA YURUYUŞ YAPTIM
Pandemi sureci boyunca sık sık yuruyuş yaptığını soyleyen Nebahat Cehre'nin formunu koruduğu goruldu. Ote yandan Cehre gazetecilerin “Yeni bir projede olacak mısınız?” sorusuna “Bambaşka bir karakterle ekranlara donmek istiyorum cunku bende kendimden bıktım. Farklı bir karakter olursa ekranlara donmek isterim” dedi.
Son guncelleme: 13:02 - 30.08.2020