Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Eyüpspor'u Cerny'nin golüyle 1-0 mağlup ederek Süper Lig'e galibiyetle başladı. Karşılaşmanın ardından Kontraspor'da değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Olaitan'ın performansına özel parantez açtı.Olaitan'ın Cerny'ye yaptığı asistin kalitesine dikkat çeken Kahveci, pasın kendisine ait olduğunu ilk bakışta tahmin edemeyeceğini belirterek, "Bugünkü pası veren... Şöyle silin onu, ayağını dipleyin. Ben görmeyeyim ama kimin diplediğini. Sadece ayağı göreyim. 'Bu kim de desin, Orkun mu verdi pası?' derim. Cerny mi verdi derim, Trossard mı verdi derim. Ama Olaitan verdi demezdim." ifadelerini kullandı."Bunu bize dedirten Olaitan'dı"Olaitan'ın özellikle pas kalitesini geliştirmesi halinde çok daha farklı bir oyuncuya dönüşebileceğini belirten Kahveci, "Bak Olaitan'a ne dedim? Şu pasları iyileştirsin, hele bir de girdiği pozisyonu gol yapsın, bambaşka bir oyuncudan konuşuruz." dedi.Olaitan'ın mücadele gücüne de dikkat çeken Kahveci, genç futbolcunun sezon başından bu yana gösterdiği performansı övdü."Çünkü işin koşma, mücadele o yönü üzerinden 10 üzerinden 9.5 her maç." diyen Kahveci, sözlerini şöyle sürdürdü:"Ben inanamadım. Not aldım abi. Yani 'Daha ne yapıyor, kaç saat uyuyor, ne yapıyor, hangi yatakta yatıyor ve ne yiyor ne içiyor?' ve genlerini merak ediyorum. 5 tane maç izledik bu sene, abartmıyorum 5 maçın 5'inde de bu kadar mücadele edilir mi ya? Yok böyle bir şey, helal olsun."duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026