Magazin Editor
Magazin Habercisi
TRT Spor'da konuşan Kaya Çilingiroğlu, Dikilitaş projesindeki açıklamaları sebebiyle Beşiktaş başkanı Serdal Adalı'yı eleştirdi.İşte Kaya Çilingiroğlu'nun açıklamaları:MART'TA KAZMA VURULUYORDU DİKİLİTAŞ'A, NE OLDU?Kaya Çilingiroğlu: "Martta kazma vuruluyordu Dikilitaş’a, ne oldu? Hani oradan 300 milyon Euro gelir bekleniyordu? Ben demiştim yarısı gelse öpsünler başına koysunlar.Kemerburgaz’da 500 dönüm arazi alınıyordu falan filan deniyordu. Bankalar Birliği’nden çıkılıyordu, ne oldu?“Ben bahanelere sığınmayacağım, benden evvelkiler beni ilgilendirmez” demiştiniz. O zaman sayın başkana soruyorum: Siz kendi üzerinize düşen işleri ne yaptınız?Sayın Rahmi Koç dışında, o zaten hasta Beşiktaşlı, onu saymıyorum, dışarıdan kaç tane sponsor buldunuz? Hani 20 sponsor sırada bekliyordu?Hüseyin Yücel de Candaş Tolga Işık’ın programına çıktığında sponsorlar kapıda bekliyor demişti, ne oldu? Hani Hüseyin Bey, “Ben seçilemezsem de para ödeyeceğim” demişti, ne oldu onlar? Ben unutmadım.”duhuliye.com