Magazin Editor
Magazin Habercisi
Vole'de yayınlanan programda konuşan Semih Sezerli, Beşiktaş'tan satın alma opsiyonlu olarak Cagliari'ye kiralık giden Semih Kılıçsoy hakkında değerlendirmelerde bulundu.Semih Sezerli: "Semih konusuna geldiğimizde, Semih'in transferi, scout edilmesi, tüm organizasyonu ağırlıklı olarak; tabii birçok arkadaşımın katkısı var, ağırlıklı olarak benden geçti. İlk başlangıç senaryosundan itibaren bunu net olarak söyleyebilirim. Bir yerlerde bir sürü haberler çıkıyor da herkes tabii sahiplenir.İki, Semih'in Beşiktaş'taki ilk hocası benim. Bir de Halil ve Mesut diye bir kardeşim vardı. Ben 2004 grubunu çalıştırırken Semih 2005'te çok zaten göze görülür fark yaratıyordu diye direkt alıp 2004'ün içine monte etmiştim, Demir Ege'lere, Emirhan İlkhan'lara ve birçok uluslararası turnuva tecrübesi elde etti benimle beraber.Semih biraz içine kapanık bir çocuktur, çocuktu. Konfor alanından çıktı, oraya Serie A'ya gitmek, 2005 doğumlu, buradan en son tepkilerle gidiyorsun... İşte 'kilon var' diye hatırlanıyorsun, böyle bir yanlış algıyla gidiyorsun. Oraya gidip Serie A'nın içine girip bambaşka bir oyun formatıyla direnebilmen, dövüşebilmen, mücadele etmen, skor yapabiliyor olman zaman zaman kıymetli.Eğer buraya bonservisini almayacaksa Cagliari veya Beşiktaş 'hayır biz istiyoruz, geri alıyoruz' diyorsa, Semih'in o zaman olursa finalde şuna karar vermesi lazım: Ben mental ve psikolojik olarak buraya hazır mıyım tekrardan? Kendi yuvam, ama bazen kendi yuvasında 'Bizim evin oğlanı' deyip daha rahat vururuz ya; olumsuz bir durumda ben burada bir psikolojik durumu yönetmeye hazır mıyım? Semih'in buna karar vermesi lazım." Bu gönderiyi Instagram'da gör Duhuliye (@duhuliye.vip)'in paylaştığı bir gönderi duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..