Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Nam Ji Hyun ve Kim Jae Yeong, Yeni Dizileri “Make Me Tingle”daki Kimyalarını Değerlendirdi

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Yakında yayınlanacak olan “Make Me Tingle“ dizisinin oyuncuları Nam Ji Hyun ve Kim Jae Yeong, aralarındaki kimya hakkında açıklamalarda bulundu.

make-me-tingle-001.jpg

“Make Me Tingle”, Nam Ji Hyun‘un aşka inanan ama aşkın kendisi için ne anlama geldiğini asla tam olarak çözememiş bir kadın olan Gong Yeon Su’yu ve Kim Jae Yeong‘un ona yepyeni bir dünya açan bir seks oyuncağı girişiminin CEO’su olan Dokgo Dal’ı canlandırdığı, kaotik bir romantik komedidir.

İki oyuncu da dizideki kimyalarından son derece memnun olduklarını dile getirdi. Nam Ji Hyun, Kim Jae Yeong ile olan uyumuna “100 üzerinden 110” puan vererek mükemmel puanın da üzerine çıktı.

Nam Ji Hyun,

Kim Jae Yeong özünde hassas, nazik, sıcak kalpli ve şefkatli biri.

Ben genellikle sette sessizce işine odaklanan biri olsam da, Kim Jae Yeong ortamı yönlendiren, enerji ve kahkaha getiren biri. Minnettarlığımı bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Kim Jae Yeong da “100” puan vererek karşılık verdi. Şunları söyledi:

100 Days My Prince dizisindeki birlikteliğimizin ardından Make Me Tingle’da Nam Ji Hyun ile tekrar çalışmak büyük bir onurdu.

Sözlerine şöyle devam etti:

Nam Ji Hyun sadece yetenekli değil, aynı zamanda oyunculuğuna getirdiği samimiyetle de inanılmaz derecede takdire şayan bir oyuncu, bu yüzden birlikte çalışmaktan mutluluk duydum ve bu deneyimden keyif aldım.

make-me-tingle2.jpg

Nam Ji Hyun, Gong Yeon Su ve Dokgo Dal arasındaki ilişkiyi şu şekilde açıkladı:

Gong Yeon Su ve Dokgo Dal arasında alışılmadık derecede çok çatışma var. Şahsen, aralarındaki konuşmaların diziyi yönlendirdiğine inanıyorum. Aynı olaylara bakış açıları son derece farklı olduğu için, aralarındaki uçurumu net bir şekilde göstermeye çok dikkat ettim.

Sözlerine şöyle devam etti:

Make Me Tingle’ın özü, aralarındaki yoğun sürtüşmenin ardından yavaş yavaş birbirlerine nasıl yumuşadıklarında yatıyor. Bu yüzden, daha önce yaşadıkları tartışmalara rağmen sonunda birbirlerini anlamaya başladıkları anları ortaya çıkarmak için elimden gelenin en iyisini yaptım.

make-me-tingle-3.jpg

Kim Jae Yeong, ilişkilerini “farklılıkları anlama” olarak nitelendirdi. Karakterleri açıklarken, Dokgo Dal’ı düşüncelerini tereddüt etmeden ifade eden, açık fikirli biri olarak, Gong Yeon Su’yu ise kendi net standartları ve prensipleri olan, temkinli bir kişi olarak tanımladı.

Şöyle devam etti:

Bu iki zıt kutup birlikte zaman geçirdikçe, birbirlerinin neden böyle düşündüğünü ve davrandığını yavaş yavaş anlamaya başlarlar ve bu sayede ikisi de daha önce hiç olmadığı yönlerde değişirler.

Umarım izleyiciler Gong Yeon Su ve Dokgo Dal’ın birbirlerini nasıl anladıklarını ve birbirlerine nasıl yakınlaştıklarını görme sürecini izlerler.

make-me-tingle-001.jpg

“Make Me Tingle” 15 Ekim’de prömiyer yapacak.

Kaynak: Soompi

The post Nam Ji Hyun ve Kim Jae Yeong, Yeni Dizileri “Make Me Tingle”daki Kimyalarını Değerlendirdi appeared first on KoreZin.