Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muzeyyen Senar olumunun altıncı yılında Bodrum’da anıldı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
muzeyyen-senar-olumunun-altinci-yilinda-bodrum-da-anildi.jpg

Muğla'nın Byılındaodrum ilcesinde yaşarken 8 Şubat 2015 tarihinde İzmir'de 97 yaşında yaşamını yitiren Turk sanat muziğinin unutulmaz ismi Cumhuriyet'in Divası ve devlet sanatcısı Muzeyyen Senar bugun son yıllarını birlikte gecirdiği sanatcı kızı Feraye Işıl'ın Belediye Meydanı'nda dokturduğu lokma ile anıldı.
muzeyyen-senar-olumunun-altinci-yilinda-bodrum-da-anildi-60224a6b4092f.jpg
Bodrum'da yaşayan sanatcı dostlarının akın ettiği hayır lokmasına sanatcının hayranlarıda buyuk ilgi gosterdi. Lokma dokumunun yapıldığı minibusun onunde uzun kuyruklar oluştu. Feraye Işıl “Annemin sanatcı dostları. Annem bir Bodrum aşığıydı sık sık beni limana gotur tekneleri, denizi gormek istiyorum, derdi. Burada rahmetli Zeki Muren ilede cok değerli anıları oldu. O'nu sevenler bugun bizleri yalnız bırakmadı. O'nun sevgisi insanlara uzattığı yardım eli, halkına her zaman gosterdiği sevgi ve saygının karyılığını boyle guzel anılarla yaşatıyoruz. Pandemi nedeni ile mezarı başına gidemedik ama burada sevenleri ile birlikte annemi andık, ruhu şad olsun” dedi.
Feraye Işıl lokma dağıtımı icin gelenlere ikramda bulundu.
muzeyyen-senar-olumunun-altinci-yilinda-bodrum-da-anildi-60224a6b945d5.jpg
İlginizi Cekebilir
muzeyyen-senar-olumunun-altinci-yilinda-bodrum-da-anildi-60224a6c01a7b.jpeg
Huner Coşkuner sonsuzluğa uğurlandı sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur