Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Murat Ovuc’ten once ozur, sonrasında 20 kişilik orgut acıklaması geldi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gectiğimiz gunlerde Yeşim Salkım'a cinsiyetci kufur ederken gorulduğu videosu ortaya cıkan Murat Ovuc, yeni bir video yayınlayarak, unlu şarkıcıdan ozur diledi. Sosyal medya fenomen, calıştığı şirketleri tehdit ederek konserlerini iptal ettirmeye calışanlara ise tepki gosterdi. Sosyal medya fenomeni ve Dj Murat Ovuc, Bodrum’da sahne aldığı mekanda, arasının bozuk olduğu Yeşim Salkım’a cinsiyetci bir kufur etmişti.
Gunlerdir tepkilerin odağında yer alan Ovuc, Instagram hesabından bir video yayınlayarak, yeşim Salkım’dan ozur diledi.
“YAPTIĞIM COK BUYUK TERBİYESİZLİKTİ”
Yayınladığı videoya unlu şarkıcıyı etiketleyen sosyal medya fenomeni, “Suskunluğumu bozuyorum, artık bir şeyler soyleme zamanı geldi. Oncelikle sayın Yeşim Salkım hanımefendiden cok ozur diliyorum. Yaptığım cok buyuk bir terbiyesizlikti. Kendisinden cok ozur diliyorum. Lutfen ozrumu kabul eylesin” ifadelerini kullandı.

“TEHDİT EDEREK İŞLERİMİ İPTAL EDİYORLAR”
Tepki ceken sozlerinin ardından bazı konserleri iptal olan Ovuc, “Gunlerdir calıştığım firmalara, ‘Murat Ovuc’u cıkarmayın, cıkarırsanız sıkıntı yaşarsınız’ gibi tehdit telefonları geliyor. Bunu yapan 20 kişilik bir orgut. Firmaları arayıp işlerimi iptal ediyorlar” dedi.
52 yaşındaki fenomen, “Sıkıntı değil, hepsi iptal olsun. Ben yaptığım hatanın farkındayım, ama bir insanın ekmeğiyle oynanmaz” şeklinde konuştu.