Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhteşem Yuzyıl’ı bitiren Cardi B’ye Aşk-ı Memnu onerisi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Muhteşem Yuzyıl dizisi hayranı cıkan ABD'li rapci Cardi B, tum bolumleri bitirdiğini soyleyince Turk takipcileri kendisine Aşk-ı Memnu'ya başlamasını onerdi. Turkiye’de uzun sure once final yapmasına rağmen unu ulke sınırlarını aşan Muhteşem Yuzyıl dizisinin hayranlarından biri de ABD’li rapci Cardi B.
Son gunlerde yeni klibi WAP’la gundemde olan rapci, Muhteşem Yuzyıl’la ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkat cekmişti.
Dizinin tum bolumlerini bitirdiğini belirten Cardi B, Turk takipcilerinden şimdi ne izlemesi gerektiğine dair yardım istedi.
muhtesem-yuzyil-i-bitiren-cardi-b-ye-ask-i-memnu-onerisi-5f339aab24494.jpg
Cardi B.

Pek cok sosyal medya kullancısı ise unlu rapciye, Turkiye’de tekrar bolumleri bile rekor kıran Aşk-ı Memnu’yu izlemesini onerdi.
EŞİNİ İKNA ETMEYE CALIŞIYOR

Cardi B, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, Turkiye’yi ziyaret etmek istediğini de soyledi. Eşini yolculuk icin ikna etmeye calıştığını belirten 27 yaşındaki rapci, “Turkiye'ye gitmek istiyorum. Osmanlı İmparatorluğu’ndan cok etkileniyorum. Ama Offset 16 saatlik ucuş yapmak istemiyor” dedi.