Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhteşem Yuzyıl hayranı Cardi B, Turkiye’ye gelmek istiyor

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Dunyaca unlu şarkıcı Cardi B, gecen aylarda Muhteşem Yuzyıl dizisini bitirdikten sonra, Osmanlı tarihinin kadınlarına merak sararak Kosem Sultan'ı da izlemeye başlamıştı. Cardi B, Osmanlı Devleti sevdası nedeniyle Turkiye'ye gelerek muzeleri gezmek istediğini acıkladı. Cardi'nin muhtemel Turkiye ziyaretinde gezeceği yerlerden biri de hic şuphesiz kısa bir sure once camiye cevrilen Ayasofya olacak. Muhteşem Yuzyıl’ın sıkı takipcisi olan rap şarkıcısı Cardi B, gecen ay Kosem Sultan dizisine de başladığını acıklamış ve Hurrem hayranı olduğunu Twitter hesabından defalarca itiraf etmişti.
Kendisi gibi rap şarkıcısı olan kocası Offset ile birlikte Instagram’dan bir canlı yayın yapan Cardi B, Turkiye’ye gelmek istediğini acıklayarak, kendisine eşlik etmek icin Offset’i de ikna etmeye calıştı.
Cardi B yayın esnasında, “Turkiye’ye gitmek istiyorum. Sebebi ise Osmanlı İmparatorluğun’dan cok etkileniyorum. Ama birisi (eşi Offset’i kastederek) 16 saatlik ucuş yapmak istemiyor! Ben 16 saatlik ucuşa dayanabilirim ama bir yandan Offset’i de anlayabiliyorum. Ben oraya gidip muze gezeceğim” dedi.
Ozellikle Sultan Suleyman’ın yaşadığı sarayı gormek istediğini belirten Cardi B, eşi Offset’i Turkiye gezisi icin ikna etmeye de calıştı. Unlu rapci, “Her zaman ‘tamam nereye gitmek istiyorsan gidelim’ diyorsun ama giderken 5 saat sonra ucakta kafayı yiyorsun” diyerek Offset’e isyan etti.
Turkiye, kendimizi kısıtlamamız gereken bir ulke değil diyen Cardi B, “Osmanlı İmparatorluğu beni etkiliyor ve ne zaman olur bilmem. Bir şekilde gitmek istiyorum. Tarihi cok severim. Tarihi yerleri gezmeyi, yeni tatlar tatmayı…” şeklinde konuştu.
muhtesem-yuzyil-hayrani-cardi-b-turkiye-ye-gelmek-istiyor-5f2ff65eb6c3a.jpg

İLGİLİ HABERCardi B'den Kosem Sultan yorumu: Duşmanlarını oldurmesi zaman alıyor

Son guncelleme: 12:24 - 09.08.2020