Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Mücadeleci ruhun örnek oldu”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Kısa Paslar kanalında konuşan Atınç Nukan, Beşiktaş’tan ayrılarak futbol kariyerinde yeni bir sayfa açan Necip Uysal için duygu dolu ifadeler kullandı.Necip Uysal ile 20 yılı aşkın süredir dost olduklarını belirten Nukan, birlikte geçirdikleri yılların kendisi için özel olduğunu söyledi.Nukan, “Necip, 20 yılı aşkın bir dostluğumuz var. Bugün böyle bir konuşma yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Maalesef futbol böyle. Geri dönüp baktığımızda çok güzel anılarımız var” dedi.“Mücadeleci ruhun hepimize örnek oldu”Necip ile birlikte şampiyonluklar ve başarıların yanı sıra zor dönemler de yaşadıklarını belirten Nukan, eski takım arkadaşına teşekkür etti.“Beraber yaşadığımız şampiyonluklar, başarılar, aynı zamanda hüzünler, sevinçler... Hep birbirimize destek olduk. Her anımızda birbirimizin yanındaydık. Tabii seninle bu yolu beraber yürümek benim için de çok onur verici. Mücadeleci ruhun, savaşçı karakterin hepimize, herkese örnek oldu.”“Şimdi gülerek hatırlıyoruz”Nukan, Necip ile yaşadığı unutulmaz anılardan birini de anlattı.“Bir Tottenham maçında senin ayağını deldiğimi hatırlıyorum. Ortada kalan bir top için ikimiz de can siperhane müdahale ederken... Tabii o zamanlar bana kızmıştın ama şimdi gülerek hatırlıyoruz.”“Beşiktaşlılık duruşun için teşekkür ediyorum”Necip ile olan dostluğunun kendisi için büyük anlam taşıdığını ifade eden Atınç Nukan, konuşmasını teşekkür ve başarı dilekleriyle tamamladı:“Hep söylediğim gibi, geri dönüp baktığımızda güzel anılarımız var. Bu anıların da bir parçası olduğum için kendimi çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Sana da bir takım arkadaşın olarak, dostun olarak; fedakârlığın, mücadelen, karakterin, ahlakın ve Beşiktaşlılık duruşun için teşekkür ediyorum. Yeni kariyerinde, hayatında, ailenle birlikte, sevdiklerinle birlikte başarılar diliyorum.”Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026