Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Montella 5. maça çıkarsa benim için sürpriz olur”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Milli Takım’ın son dönemde aldığı sonuçların ardından futbol kamuoyunun Montella’ya olan güveninin büyük ölçüde kaybolduğunu savunan Özcan, bu atmosferin futbolcuları da etkileyebileceğini söyledi.Özcan, “Türk futbol kamuoyunun Montella’ya karşı güveninin tamamen bitmesinin oyunculara yansımaması mümkün değil. Ben bu maçlarla beraber tamamen bir kopma olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.“İtalya maçı Montella’nın son maçıydı”Montella’nın UEFA Uluslar Ligi’ndeki 5. karşılaşmada takımın başında olmasını beklemediğini belirten Emre Özcan, şunları söyledi:“5. maça, Uluslar Ligi’ndeki 5. maça hoca çıkarsa takımın başında sürpriz olur benim için. Çıkarsa da şu an içinde bulunduğumuz daha farklı felaketlerden dolayı, yani işin oraya gelmemesi yüzünden olur diye düşünüyorum.”Özcan, değerlendirmesini, “Bence Montella’nın son maçı İtalya maçıydı.” sözleriyle tamamladı.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026