Magazin Editor
Magazin Habercisi
İzmir'de bir eğlence mekanında guvenlik gorevlilerince darbedildiği iddiasıyla gundeme gelen Ukraynalı model Daria Kyryliuk, sosyal medya hesabından corona virusune yakalandığını duyurdu. Ukraynalı model Daria Kyryliuk ile erkek arkadaşı Baran Guneş, daha once İzmir’in Ceşme ilcesinde eğlence mekanında guvenlik gorevlilerince darbedildiğini iddia etmişti.
Dyryliuk, yuzunun kanlar icinde gorunduğu fotoğrafını paylaşmasının ardından Turkiye gundemine yerleşmişti.
“HİCBİR BELİRTİ YOKTU”
Ukrayna’ya donen model, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda corona virusune yakalandığını şu sozlerle acıkladı:
* İki hafta boyunca İstanbul’da bir otelin izole katında durduk. İnsanlarla temas kurmadık, tek kullanımlık kaplarda kapının altından yiyeceklerimizi aldık.
* Cok şanslıydım cunku hicbir belirtim yoktu. Kokuları ayırt edebiliyordum, kendimi normal hissettim ve maksimum sıcaklık 37’ydi.
* Neyse ki, her şey iyi bitti ve zaten Kiev’de evdeyim.
İLGİLİ HABERUkraynalı manken Daria Kyryliuk'a darp iddiasının ardından yeni goruntuler
Son guncelleme: 15:45 - 19.09.2020
Dyryliuk, yuzunun kanlar icinde gorunduğu fotoğrafını paylaşmasının ardından Turkiye gundemine yerleşmişti.
“HİCBİR BELİRTİ YOKTU”
Ukrayna’ya donen model, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda corona virusune yakalandığını şu sozlerle acıkladı:
* İki hafta boyunca İstanbul’da bir otelin izole katında durduk. İnsanlarla temas kurmadık, tek kullanımlık kaplarda kapının altından yiyeceklerimizi aldık.
* Cok şanslıydım cunku hicbir belirtim yoktu. Kokuları ayırt edebiliyordum, kendimi normal hissettim ve maksimum sıcaklık 37’ydi.
* Neyse ki, her şey iyi bitti ve zaten Kiev’de evdeyim.
İLGİLİ HABERUkraynalı manken Daria Kyryliuk'a darp iddiasının ardından yeni goruntuler
Son guncelleme: 15:45 - 19.09.2020