Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Millie Bobby Brown gozyaşlarıyla isyan etti: Ben de insanım yapmayın

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
millie-bobby-brown-gozyaslariyla-isyan-etti-ben-de-insanim-yapmayin.jpg

ABD'li unlu oyuncu Millie Bobby Brown'ın başı hayranlarıyla dertte. İzin vermemesine rağmen bir hayranının ısrarla kendisini goruntulediği anları gozyaşları icinde anlatan Brown, "İnsanlara daha fazla saygı gosterin" dedi. ABD merkezli dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanan ‘Stranger Things’ dizisiyle dunya capında une kavuşan genc oyuncu Millie Bobby Brown hayranlarıyla anlaşmakta zorlanıyor.
Şohretin getirdiği aşırı ilgi ve sınırları zorlamaktan bahseden 16 yaşındaki oyuncu, alışverişe cıktığı bir gunde başından gecenleri anlattı.
Bir genc kızın, reddetmesine rağmen ısrarla kendisinin videosunu cektiğini soyleyen Brown, gozyaşları icerisinde insanları biraz daha saygı gostermeye cağırdı.
millie-bobby-brown-gozyaslariyla-isyan-etti-ben-de-insanim-yapmayin-5fc7617a62cd4.jpg
Brown gozyaşlarına engel olamadı.

Brown videoda şu ifadeleri kullandı:
“Annemle Noel icin alışveriş yapmaya gittik. Bir kız geldi ve videonu cekebilir miyim diye sordu. Ben de hayır dedim. Bir insan neden videosunun cekilmesini ister ki? İkimizi de değil sadece beni cekmek istedi. Bunu kimseye acıklamak zorunda değilim. Eğer videomun cekilmesini istemiyorsam, buna mecbur değilim.
‘İSTEMİYORSAM YAPAMAZSIN’

Sonrasında odeme yapıyordum, tekrar yanımdan gecti ve video cekmeye başladı. Ona, ‘Ben de bir insanım. Senden bunu daha nasıl isteyebilirim?’ dedim. O da, ‘Bir insanın videosunu cekemez miyim yani?’ dedi. Ben de, ‘Hayır eğer istemiyorsam bunu yapamazsın’ diye karşılık verdim.
millie-bobby-brown-gozyaslariyla-isyan-etti-ben-de-insanim-yapmayin-5fc7617ab51b4.jpg
Millie Bobby Brown.

İnsanların sınırları zorlaması beni uzuyor. Cok daha saygılı olmalarını dilerdim. Bunu hala yonetmeye calışıyorum ama ağır geliyor. Sizinle fotoğraf cektirebilirim ama eğer sınırları zorlarsanız ve bu bir mucadeleye donerse, hayır dedikten sonra benim haklarım nerede?
Bu videoyu paylaşıyorum cunku insanlara daha fazla saygı gostermelisiniz. Kim oldukları ya da ne yaptıkları onemli değil. Sadece insan oldukları icin onlara saygı gosterin.”
millie-bobby-brown-gozyaslariyla-isyan-etti-ben-de-insanim-yapmayin-5fc7617b05f20.jpg

İlginizi CekebilirABD'li fenomen Turk takipcilerine isyan etti: Lutfen artık yapmayın

Son guncelleme: 16:27 - 01.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur