Magazin Editor
Magazin Habercisi
Ahmet Çakar, Serkan Korkmaz ve Haşmet Babaoğlu, ay-yıldızlı ekibin eksik oyuncularına dikkat çekerken Beşiktaşlı Orkun Kökçü’nün de adı öne çıktı.Ahmet Çakar: “Takımın en kaliteli 3 oyuncusu”Ahmet Çakar, A Milli Takım’ın en kaliteli üç oyuncusunu Kenan Yıldız, Arda Güler ve Orkun Kökçü olarak gösterdi.Çakar, “Kenan Yıldız, Arda Güler, Orkun Kökçü... Bu takımın en kaliteli 3 oyuncusu.” ifadelerini kullandı.Serkan Korkmaz: “Orkun’la Kenan olsa yenerdik”Serkan Korkmaz ise eksik isimlerin sahada olması halinde karşılaşmanın sonucunun farklı olabileceğini savundu.Korkmaz, “Yenerdik bile, biliyor musun, bunlar olsa.” derken Ahmet Çakar, “Yani ‘yenerdik’ çok iddialı.” yanıtını verdi.Korkmaz bunun üzerine, “Hocam, Orkun’la Kenan olsa yenerdik bunları.” ifadelerini kullandı.“Fransa beni çok şaşırttı”Fransa’nın ortaya koyduğu performansa da değinen Ahmet Çakar, “Fransa beni çok şaşırttı.” dedi.Haşmet Babaoğlu ise eksik futbolcuların etkisi konusunda, “Onu tam bilemeyiz ama maçın niteliği, skoru aradık kesinlikle.” değerlendirmesinde bulundu.Korkmaz: “Hakan Çalhanoğlu’nu aramadım”Serkan Korkmaz, A Milli Takım’ın orta saha tercihlerini değerlendirirken Hakan Çalhanoğlu hakkında da dikkat çeken bir yorum yaptı:“Yani ben mesela Hakan Çalhanoğlu’nu aramadım.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026