Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Metin Arolat’ın babası ve ağabeyinin ardından bir acı kaybı daha!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
metin-arolat-in-babasi-ve-agabeyinin-ardindan-bir-aci-kaybi-daha-5f0b5a6381a37.jpg
Unlu şarkıcı Metin Arolat, bugun instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipcilerini ve dostlarını uzdu. Metin Arolat annesi yaşamını yitirdi. Şarkıcı, sosyal medya uzerinden veda mesajı yayınladı.
Metin Arolat, mesajında şoyle yazdı: “Annecim. Bu gun bizi bırakıp sonsuzluğa, babamın ve abimin yanına uctu. Acım cok cok buyuk, oyle boyle değil. Ama onun, benim guclu durduğumu gormek isteyeceğini , feryat figanımın onu oralarda cok uzeceğini biliyorum. İcim yangın yeri. Annesizliği oğrenebilmem , icimdeki yangını sondurebilmem sanırım bir hayli vakit alacak. Bugece bir duanızı da , annem ,aşkım, kuzum, canım icin gonderin.”
Unlu isimler de bu paylaşıma baş sağlığı mesajları bıraktı. Pınar Altuğ, “Metinciğim başın sağ olsun” diye yazdı. Seda Bakan ise şoyle yazdı: “Metin’cim cok uzuldum. Başın sağ olsun, mekanı cennet olsun . Allah sabır versin size.”
Gonca Vuslateri, Nur Fettahoğlu, Seda Bakan, Fulden Uras, Nez, Burcu Kara gibi bircok unlu isim başsağlığı mesajları ile dikkat cekti.
metin-arolat-in-babasi-ve-agabeyinin-ardindan-bir-aci-kaybi-daha-5f0b5a63e13ac.jpg