Magazin Editor
Magazin Habercisi
Arka Sokaklar dizisiyle ekranlara gelen Merve Oflaz tatile yeni sezon cekimleri icin tatilini yarıda kesip İstanbul'a donduğunu ve birkac gun daha Ceşme'de vakit gecireceğini soyledi. Haftaya dizi cekimlerinin başlayacağını soyleyen ve bircok sektor gibi pandemi doneminde calıştıklarını anlatan Oflaz “Alacatı’ya gidiyorum. Pandemi doneminde biz calıştık; bir ay kadar evde kaldık, bu durum biraz da fırsat oldu, herkes ailesiyle vakit gecirdi, evde vakit gecirmeyi oğrendi umarım buyuk dersler cıkarmışızdır. Alacatı’daydım dizi başlayacak diye gittim evi temizledim şimdi tekrar Alacatı’ya donuyorum; haftaya da dizimiz başlıyor. Bu donemde calışmak tabii ki zordu risk aldık bir yandan calışmak zorundayız, sadece biz değil bu donemde cok insan calıştı hizmet sektoru de oyle. Onlemleri alınca sorun olmuyor” diye konuştu.
“ERKEK COCUKLARINA ELİNİN KİRİDİR YAPARSIN DEMEYİN”
Oflaz ayrıca son donemde yaşanan şiddet olayları ile ilgili olarak anne ve babaların ozellikle erkek cocuklarına doğru eğitmeleri gerektiğini anlatıp şu sozleri kullandı:
“Kadına şiddet, hayvana şiddet artık sinirlerimiz tepemizde. Ben anne ve babalara cok sinirleniyorum hep şunu soyluyorum; ‘sizleri kim buyuttu?’ Anneler babalar, ozellikle erkek cocuklarını ne olursa olsun hani ‘elinin kiri yaparsın’ bu şekilde cesaretlendirerek buyuttukleri surece bunlar olacak. Anneler babalar başta, ikinci olarak da cevresel faktorler de bu şiddet psikolojisinin oluşmasına neden oluyor”
“ERKEK COCUKLARINA ELİNİN KİRİDİR YAPARSIN DEMEYİN”
Oflaz ayrıca son donemde yaşanan şiddet olayları ile ilgili olarak anne ve babaların ozellikle erkek cocuklarına doğru eğitmeleri gerektiğini anlatıp şu sozleri kullandı:
“Kadına şiddet, hayvana şiddet artık sinirlerimiz tepemizde. Ben anne ve babalara cok sinirleniyorum hep şunu soyluyorum; ‘sizleri kim buyuttu?’ Anneler babalar, ozellikle erkek cocuklarını ne olursa olsun hani ‘elinin kiri yaparsın’ bu şekilde cesaretlendirerek buyuttukleri surece bunlar olacak. Anneler babalar başta, ikinci olarak da cevresel faktorler de bu şiddet psikolojisinin oluşmasına neden oluyor”