Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya hesabından takipcilerinin sorularını yanıtladı. Boluğur, dini inancını ve boynundaki hac şeklindeki kolyeyi soran takipçisine, "Hacı sembolik olarak seviyorum. O da Allah'ın bir dini ayrıca. Ayrımcı değilim. Müslümanım" dedi. Merve Boluğur, Instagram hesabından hayranlarının sorularını yanıtladı. Samimi cevaplar veren Boluğur, boynundaki hac kolyeden, dini inancı ve ozel hayatına kadar bircok soruyu yanıtladı.
Son olarak Burak Dayı’dan ayrılan Merve Boluğur, “Bir erkekte en nefret ettiğin şey ne?” sorusuna, “Nefret kelimesini kullanmıyorum. Ailesinden ayrışmamış olması, mesleği ve parası uzerinden bir uslupla tavlamaya calışmasından hoşlanmıyorum” yanıtını verdi.
Merve Boluğur, “En cok neye sinirlenirsin” sorusuna ise, “Sınır ihlallerine, ergen erkeklere” cevabını verdi.
“AYRIMCI DEĞİLİM, MUSLUMANIM”
Boluğur, dini inancını ve boynundaki hac şeklindeki kolyeyi soran takipçisine ise, “Hacı sembolik olarak seviyorum. O da Allah'ın bir dini ayrıca. Ayrımcı değilim. Müslümanım” cevabını verdi.
Oyuncu, “Sınırların var mı?” sorusuna ise, “Evet. Ne istediğimi iyi bilirim. Standartlarım var. Kararlarımda netim” yanıtını verdi.
İlginizi CekebilirCorona Merve Boluğur'un umurunda değil
İlginizi CekebilirMerve Boluğur sevgilisinden ayrıldı
Son guncelleme: 11:28 - 25.11.2020
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur