Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Merve Boluğur, sosyal medyadan tanıştığı Burak Dayı isimli kişiyle gectiğimiz hafta birlikteliğini bitirmişti. Boluğur, onceki gun Levent'te bulunan bir AVM'de tek başına objektiflere yansıdı. Ozellikle sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla adından soz ettiren oyuncu Merve Boluğur, gectiğimiz gun Zorlu Alışveriş Merkezi’nde goruntulendi. Tek başına AVM’ye gelen oyuncu, bir sure mağazaları dolaştı.
GORUŞMELERE DEVAM EDİYOR
Ozellikle spor urunleri satan mağazaları dolaşan Boluğur’u karşında goren sevenleri guzel oyuncuyla bir sure hatıra fotoğrafı cektirip sohbet etti.
Yeni sezon icin yoğun bir toplantı trafiği yaşadığını soyleyen Merve Boluğur, “Sezon icin gelen teklifler var. Dizi, sinema ve reklam filmi teklifleri var. Ama henuz netleşen ve evet bu projede yer alıyorum, diyebileceğim bir durum yok. Ama dediğim gibi yoğun bir donemden geciyorum şu sıralar” acıklamasında bulundu.
İLGİLİ HABERMerve Boluğur sevgilisinden ayrıldı
GORUŞMELERE DEVAM EDİYOR
Ozellikle spor urunleri satan mağazaları dolaşan Boluğur’u karşında goren sevenleri guzel oyuncuyla bir sure hatıra fotoğrafı cektirip sohbet etti.
Yeni sezon icin yoğun bir toplantı trafiği yaşadığını soyleyen Merve Boluğur, “Sezon icin gelen teklifler var. Dizi, sinema ve reklam filmi teklifleri var. Ama henuz netleşen ve evet bu projede yer alıyorum, diyebileceğim bir durum yok. Ama dediğim gibi yoğun bir donemden geciyorum şu sıralar” acıklamasında bulundu.
İLGİLİ HABERMerve Boluğur sevgilisinden ayrıldı