Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Merve Boluğur Murat Dalkılıç’a hiç beddua etti mi?

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Katılım
1 Haz 2026
Mesajlar
4,166
Merve Boluğur, İstanbul gecelerinde kız arkadaşıyla eğlence çıkışı kameralara denk geldi. Gazetecilerin “Sizi yeni sezonda bir projede görecek miyiz?” sorusuna “Yok hayır, okuduğum bir şey yok, ara ara yapıyoruz bir şeyler” diye cevap verdi.


MURAT DALKILIÇ’A BEDDUA ETTİ Mİ?

Geçirdiği operasyonlar ve yaşadığı doku kayıpları nedeniyle kritik günlerden geçen Murat Dalkılıç’la ilgili sorulan “Beddua ettiniz mi?” sorusunu ise Merve Boluğur hiçbir cevap vermedi.

Murat Dalkılıç’ın geçirdiği burun operasyonları sonrasında sosyal medyada eski eşi Merve Boluğur’a atfedilerek yapılan “beddua” ve “ahı tuttu” yorumlarına Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde sert bir dille tepki göstererek bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtmişti.