Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merve Boluğur: Bir ay gecmeden eve gitmeyin

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
merve-bolugur-bir-ay-gecmeden-eve-gitmeyin.jpeg

Oyunculuk kariyerine ara verdikten sonra Youtube kanalı acıp, sosyal medya işlerine soyunan Merve Boluğur, fenomen Enes Batur’un programına konuk oldu. Cinsellik, ilişkiler ve aldatma konusunda dikkat ceken acıklamalarda bulunan Boluğur, sosyal medyada gundem yarattı.
“ALDATTIM, PİŞMAN DEĞİLİM”
Teklifleri oyunculuk yapmayı tercih etmediği icin reddettiğini belirten Boluğur, medyatik olmayan bir kişiden hoşlandığını itiraf etti. Bir ilişkisinde karşı tarafından ayrılmayı istememesi uzerine aldattığını soyleyen Boluğur, ”Aldattım ama aldatıldım da. Pişman değilim.” dedi.
“İLK GUN ERKEK FİLM İZLEMEZ, CİNSELLİK İSTER”
Acıklamalarında cinselliğe de yer veren Merve Boluğur, sozlerine şoyle devam etti: “Bence kadın ve erkek birbirini tanıma sureci yaşamalı. Bir ay gecmeden erkeğin evine gitmemeli. O evde daha ilk gun film izlenmez. Erkek cinsellik ister. Cinselliği, bunu isteyen kızla yaşasın. İlişki yaşamak isteyenle değil”
İlginizi Cekebilir
merve-bolugur-bir-ay-gecmeden-eve-gitmeyin-601e424a23a6d.jpeg
'Fotoğraflarımı paylaşma!'İlginizi Cekebilir
merve-bolugur-bir-ay-gecmeden-eve-gitmeyin-601e424a59b72.jpeg
Merve Boluğur'dan 'hac' sorusuna yanıtİlginizi Cekebilir
merve-bolugur-bir-ay-gecmeden-eve-gitmeyin-601e424a97352.jpeg
Corona Merve Boluğur'un umurunda değil sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur