Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merve Aydın coronaya yakalandı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
merve-aydin-coronaya-yakalandi.jpeg

Dunya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virusu, unlu isimleri de etkiledi. Son olarak Survivor yarışmacılarından Merve Aydın corona virusune yakalandı. Yıllar once Survivor’a katılarak adını geniş kitlelere duyuran sporcu Merve Aydın, kasım ayının son gunlerinde bebeği Mehmet Barlas’ı kucağına almıştı. Hamilelik surecini ve doğumdan sonraki gunleri evinde geciren 30 yaşındaki Merve Aydın’ın once eşi sonra da kendisi corona virusune yakalandı.
“BEBEĞİMİ EMZİRİRKEN OĞRENDİM”
Instagram hesabından acıklama yapan Merve Aydın, “Cok dikkatliydik, maskesiz ve dezenfektansız dışarı cıkmıyorduk. Ya hastaneden ya da eşim bebeğin kimliğini cıkartmaya gitmişti, oradan kapmıştır. İlk, eşimde cıktı, o kendini izole etti. Sonra benim boğazlarım ağrımaya başladı ve halsiz duştum. Sağlık Bakanlığı başta olmak uzere herkes cok iyi calışıyor. Bize gelip test yaptılar. Sabaha karşı bebeği emzirirken test sonucumu pozitif gorunce kendimi cok kotu hissettim” dedi.
merve-aydin-coronaya-yakalandi-5fcdc827e094f.jpeg
Merve Aydın

Son guncelleme: 13:49 - 04.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur