Sosyal medya fenomeni Meriç Keskin, 20 Eylül’de mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden ağabeyi İnanç Keskin’e duyduğu özlemi duygusal bir paylaşımla dile getirdi. Ağabeyinin ardından kaleme aldığı satırlarda yaşadığı acıyı anlatan Keskin, “Toprağın altında olman inanılmaz” sözleriyle yürek burktu.
Ağabeyinin hastalık sürecindeki mücadelesine değinen Meriç Keskin, kaybının ardından zihninde pek çok soruyla baş başa kaldığını ifade etti. İnanç Keskin’in son yolculuğunda alkışlarla uğurlandığını belirten fenomen isim, yeğeninin babasının yokluğuna alışamadığını söylemesi üzerine kendisinin de aynı duyguları yaşadığını dile getirdi.
Ağabeyiyle yeniden buluşacağı güne dair umudunu da paylaşan Meriç Keskin, annesiyle birlikte yaşadıkları zorlu süreci anlattı. Duygusal mesajını “Yanını ayırttım. Elbet bir gün buluşacağız” sözleriyle noktalayan Keskin, ağabeyinin vefatının ardından yaşadıklarını ve ona duyduğu derin özlemi takipçileriyle paylaştı.
Sosyal medya fenomeni Meriç Keskin’in bir süredir tedavi gören ağabeyi İnanç Keskin, hastalıkla olan mücadelesini kaybetti.
İnanç Keskin’in uzun süredir ciddi bir sağlık sorunuyla mücadele ettiği biliniyordu. Ancak hastalığının kesin adı ve ölüm nedeni kamuoyuna açıklanmadı.… pic.twitter.com/K0fKH6Hqyx
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 20, 2026
Ağabeyinin hastalık sürecindeki mücadelesine değinen Meriç Keskin, kaybının ardından zihninde pek çok soruyla baş başa kaldığını ifade etti. İnanç Keskin’in son yolculuğunda alkışlarla uğurlandığını belirten fenomen isim, yeğeninin babasının yokluğuna alışamadığını söylemesi üzerine kendisinin de aynı duyguları yaşadığını dile getirdi.
Abisi İnanç Keskin’in vefatıyla büyük üzüntü yaşayan sosyal medya fenomeni Meriç Keskin, yaptığı duygusal paylaşımla yürekleri burktu. Kardeşiyle yaşlanmayı hayal ettiğini belirten Keskin, “Ben varken neden seni seçti? Niçin bu kadar erkendi?” sözleriyle acısını dile getirirken,… pic.twitter.com/JZ2Q6yw4b6
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 30, 2026
Ağabeyiyle yeniden buluşacağı güne dair umudunu da paylaşan Meriç Keskin, annesiyle birlikte yaşadıkları zorlu süreci anlattı. Duygusal mesajını “Yanını ayırttım. Elbet bir gün buluşacağız” sözleriyle noktalayan Keskin, ağabeyinin vefatının ardından yaşadıklarını ve ona duyduğu derin özlemi takipçileriyle paylaştı.