Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Menajer işi çözülürse Salah'ı getirecek"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Tivibu Spor'a konuşan Bülent Uygun, Serdal Adalı'nın transfer döneminde yoğun bir mesai harcadığını belirterek aralarında geçen diyaloğu şu sözlerle aktardı:"Bu sabah Serdal Adalı'yla bir telefon görüşmesi yaptım. 'Ne yapıyorsun başkan?' dedim. 'Başkan çıldırdı. Stoper, orta saha, santrfor...' dedi. Ben de 'Bir de Mohamed Salah' dedim. 'Allah Allah!' diye karşılık verdi.""Gece 2'de yatıyorum, sabah 7'de ayaktayım"Uygun, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın taraftarı mutlu edebilmek için yoğun çaba sarf ettiğini ifade ederek başkanın kendisine söylediklerini de paylaştı."Serdal Adalı transfer için inanılmaz mesai harcıyor. Bana, 'Gece saat 2'de yatıyorum, sabah 7'de ayaktayım. Bu taraftarı mutlu etmem lazım.' dedi.""Menajer işi çözülürse Salah'ı getirecek"Bülent Uygun, dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah'ın transferine ilişkin de dikkat çekici bir iddiada bulundu. Uygun, Serdal Adalı ile Mısırlı futbolcu arasındaki ilişkinin oldukça iyi olduğunu belirterek transferde en önemli pürüzün menajer süreci olduğunu söyledi."Salah konusunu da sordum. Serdal Adalı ile Salah'ın arasındaki diyalog çok iyiymiş, oldukça samimilermiş. Zaten Serdal Adalı'yı sevmeme ihtimali yok. Şu menajer işini halledebilirlerse, Salah'ı getirecek."www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026