Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meltem Miraloğlu’ndan evliliğiyle ilgili yeni acıklama geldi!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Birkac yıl once gittiği ABD'de kendisinden 48 yaş buyuk Patrick Grady ile yaptığı evlilikle gundem olan Meltem Miraloğlu, ABD'li gazetecilerin de ilgisini cekmeyi başardı. The Clinton Herald gazetesi, 33 yaşındaki oyuncuyla yaşadığı Illinois eyaletine bağlı Cordova isimli koyde bir araya geldi. ABD'deki The Clinton Herald gazetesi, Meltem Miraloğlu'nu manşetine taşıdı. 33 yaşındaki oyuncu, kendisinden 48 yaş buyuk eşi Patrick Grady icin, “Kendisi iyi bir eş değil ama iyi bir baba” ifadelerini kullandı.
“EVLENDİKTEN SONRA BABA KIZ İLİŞKİMİZ DEĞİŞMEDİ”

Miraloğlu sozlerine şu şekilde devam etti, “Kuzenim Adem’in yanına Cordova’ya geldim ve Patrick ile tanıştım. Kendisi beni ‘kızı’ olarak gorup evine aldı. Patrick, iyi bir eş değil ama iyi bir baba. Evlendikten sonra baba-kız ilişkimiz değişmedi.” dedi.
AYNI EVDE YAŞIYORLAR
Miraloğlu, yeni sevgilisi ve 81 yaşındaki eski eşi Patrick Grady ile sadece 672 kişinin yaşadığı Cordova isimli koyde hayatını surduren oyuncu, tek katlı bir evde kalıyor.
meltem-miraloglu-ndan-evliligiyle-ilgili-yeni-aciklama-geldi-5e7e40f380a0f.jpg

İLGİLİ HABERMeltem Miraloğlu'ndan Onur Akay'a hapis talebi!

Son guncelleme: 15:13 - 27.03.2020