Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Melek Baykal’ın 87 yaşındaki annesi spor yaptı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Salgın nedeniyle evde olan oyuncu Melek Baykal'ın 87 yaşındaki annesi Şukran Baykal evde egzersiz yaparak herkese ornek oldu. Bir donem Cennet Mahallesi’ndeki Pembe karakteriyle akıllara kazınan 65 yaşındaki Melek Baykal, sosyal medya hesabından 87 yaşındaki annesinin spor yaptığı anları paylaştı. Annesinin alkış toplayan videosunun ardından bir canlı yayına bağlanan Baykal, “Ornek olabildiysek, biraz motife edebildiysek ne mutlu bize” dedi.
“ANNEM 20 DAKİKA YURUYUŞ VE EGZERSİZ YAPTI”
Corona virusu karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş ustu vatandaşların sokağa cıkması yasaklandı. Hem yaş engelinden dolayı hem de salgından korunmak icin evde olan 65 yaşındaki Melek Baykal, sosyal medya hesabından 87 yaşındaki annesinin evde spor yaptığı anları paylaştı. Oyuncu, paylaşımına da “Cok sevgili dostlarım; her sabah olduğu gibi bu sabah da benim canım anneciğim 20 dakika yuruyuşunun ardından egzersizlerini yaptı. Bu videoyu paylaşma nedenim ileri yaşta olup, evde kalan tum ileri yaşta olanlara ornek olmasını istiyorum. Annem icin her evde kalanlardan ‘Maşallah’ lutfen. Sizleri seviyorum. Sabah sporlarımızı ihmal etmeyelim lutfen” notunu duştu.