Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meghan Markle: Dunyanın en cok trollenen insanıyım

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Meghan Markle akıl sağlığına dair konuşarak, "Dunyanın en cok trollenen insanıyım. İnsanlar hakkınızda doğru olmayan şeyler soyluyorsa, bunun duygusal ve zihinsel sağlığınız uzerindeki etkisi olumsuzdur" dedi. Sussex Duşesi Meghan Markle, dunyanın “en cok trollenen” insanı olmaya ve kirliliğin akıl sağlığını nasıl etkilediğine dair konuştu.
Independent Turkce’nin PageSix’ten aktardığı habere gore, eşi Sussex Duku Prens Harry ile birlikte katıldığı podcast’te konuşan Markle şu ifadeleri kullandı:
* 2019’da tum dunyada erkek veya kadın en cok trollenen kişi olduğum soylendi. Bunun 8 ayı boyunca gorunur bile değildim. Doğum iznindeydim veya bebekle birlikteydim fakat uretilen şeyin yaşaması neredeyse imkansızdı.
* 15 veya 25 yaşında olmanız onemli değil, insanlar hakkınızda doğru olmayan şeyler soyluyorsa, bunun duygusal ve zihinsel sağlığınız uzerindeki etkisi olumsuzdur.
PRENS HARRY: MEDİTASYON YAPTIM
Objektiflerin uzerinde olmasıyla nasıl başa cıktığı sorulduğunda Prens Harry, kendisi ve Markle hakkında yazılanların hicbirini okumadığını ve meditasyon yaptığını soyledi:
* Meditasyon bir anahtar. Bunu yapacak biri olduğumu hic duşunmezdim.
MARKLE: GUNLUK TUTMAK İYİ GELDİ
Ote yandan Markle da gunluk tutmanın kendisine cok iyi geldiğini belirterek şunları soyledi:
* Gunluk tutmak cok kuvvetli bir şey. Nereden geldiğimi duşunmeme olanak sağlıyor. Ne kadar icinize atarsanız o kadar zorlukla karşılaşırsınız.
meghan-markle-dunyanin-en-cok-trollenen-insaniyim-5f848d117cfd4.jpg

İlginizi CekebilirMeghan Markle ve Prens Harry'nin saraydan ayrılmasının perde arkası

Son guncelleme: 14:33 - 12.10.2020