Magazin Editor
Magazin Habercisi
Başladığı gunden bu yana merakla takip edilen ve yaşanan gerginliklerle zaman zaman gundeme gelen MasterChef'te dun akşam yine gozyaşı vardı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında şefler tadım yaparken belki de sezonun en gergin anları yaşandı. Mehmet Şef'in Furkan'a yaptığı sert cıkış yarışmacının ağlamasına neden oldu. MasterChef’te gergin anlar yaşandı. Tabağını yetiştiremeyen Furkan, Mehmet Şef’in sert eleştirilerine maruz kaldı. MasterChef Turkiye’nin 8 Eylul bolumunde bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası şefler tadım yaparken sezonun en gergin anları yaşandı.
Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan Somer Şef’in tarifi olan ordek yemeği hazırlamasını istedi.
Tadım bolumune gecilmesinin ardından tabağını şeflerin karşısına goturen Furkan’a Mehmet Şef sesini yukseltti.
Yarışmacının eksik tabakla karşılarına gelmesine sinirlenen ve yaptığı yemeği beğenmeyen Mehmet Şef “Karşımıza bunu nasıl getiriyorsun” diyerek sozlerini surdurdu.
Mehmet Şef’in tepkisi karşısında tabağını alarak yerine gecen Furkan kısa sure sonra ağlamaya başladı.
Furkan daha sonra studyodan ayrıldı.
Son guncelleme: 09:50 - 09.09.2020
Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan Somer Şef’in tarifi olan ordek yemeği hazırlamasını istedi.
Tadım bolumune gecilmesinin ardından tabağını şeflerin karşısına goturen Furkan’a Mehmet Şef sesini yukseltti.
Yarışmacının eksik tabakla karşılarına gelmesine sinirlenen ve yaptığı yemeği beğenmeyen Mehmet Şef “Karşımıza bunu nasıl getiriyorsun” diyerek sozlerini surdurdu.
Mehmet Şef’in tepkisi karşısında tabağını alarak yerine gecen Furkan kısa sure sonra ağlamaya başladı.
Furkan daha sonra studyodan ayrıldı.
Son guncelleme: 09:50 - 09.09.2020