Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Marsilya maçı öncesi uyardı: “Çata çat bir maç olabilir”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya ile oynayacağı karşılaşmaya da değinen Metin Tekin, mücadelenin Vincenzo Italiano’nun oyun anlayışı açısından önemli bir sınav olacağını söyledi.“Marsilya’nın bu oyuna karşı nasıl oynayacağı bizim için çok bilinmez. O baskıya nasıl karşılık vereceği, oyun kurulumunda neyi kullanacağı önemli.”Italiano döneminde Beşiktaş’ın kısa sürede ciddi bir güven oluşturduğunu belirten Tekin, şöyle devam etti:“Bir anda Vincenzo Italiano ile beraber gelen bir Marsilya maçında Beşiktaş’ın net favori denmesi bence çok güzel bir beş haftalık performansın veya Italiano geldiğinden beri Beşiktaş kamuoyuna verdiği güvenin sonucu. Bu da çok değerli.”“Çata çat bir maç olabilir”Marsilya Teknik Direktörü Bruno Genesio’nun da önde baskıyı seven bir teknik adam olduğuna işaret eden Tekin, iki takımın oyun anlayışlarının karşılaşmayı oldukça tempolu hâle getirebileceğini söyledi:“Çata çat bir maç olabilir. Marsilya’nın nasıl karşılık vereceği önemli. Beşiktaş’ın da iddialı bir oyunu var. Bu bana göre çok güzel bir ölçü olacak. Marsilya maçı bu oyunun ölçüsü. Çünkü Beşiktaş Avrupa’da oynayacak. Marsilya maçı, Vincenzo Italiano’nun oyunu için güzel bir ölçü olabilir.”Tekin, sözlerini şu değerlendirmeyle tamamladı:“Ben başarılı olacağına inanıyorum. Bakacağız, göreceğiz. Onlar Marsilya’yı tabii ki yeteri kadar analiz etmişlerdir, oyun planları vardır. Ama bu oyun Marsilya karşısında, uluslararası arenada bir test olacak.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026