Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Mamadou Niang: Atmosfer volkan gibi

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Marsilya'da kaydettiği 100 golle kulüp tarihinin en golcü oyuncuları arasında yer alan ve 2013'te Beşiktaş forması giyen Mamadou Niang, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı taraftarları yakından tanıdığını belirten Niang, "Marsilya için çok zor olacak. Stadyumun içindeki atmosfer kesinlikle bir volkan gibi. Marsilyalı oyuncuların etraflarında olup biten her şeyi dışarıda bırakıp sadece oyuna odaklanmaları gerekecek. Rakip üzerinde devasa bir baskı oluşturacaklardır" dedi.Fenerbahçe'de de forma giyen eski Senegalli golcü sözlerine şöyle devam etti: "İki takım taraftarlarını kıyaslayamam. Çünkü ikisi de inanılmaz. Benim için Marsilya ve Beşiktaş taraftarları, Fenerbahçe taraftarlarını da unutmamak gerek Avrupa'daki en iyi atmosferlerden bazılarını oluşturuyor. Hatta Avrupa'nın en iyileri diyebilirim. Hem Marsilya hem de Beşiktaş taraftarlarıyla gerçekten inanılmaz anlar paylaştım. Beşiktaş'ta geçirdiğim dönemden geriye muhteşem anılarım kaldı."HÜCUM HATTI ÇOK GÜÇLÜBeşiktaş'ın ofansif bölgede çok etkili olduğunu vurgulayan Niang, "Avrupa'nın en iyi santrforlarından biri olan Vlahovic'in gelişiyle çok güçlü bir hücum hattına sahip oldular. Aynı zamanda çok iyi bir oyuncu olan Oh ve Trossard'ın katılımı da var. Beşiktaş'ın hücumuyla baş edebilmek için Marsilya'nın taktiksel olarak disiplinli olması lazım" diye konuştu.SKOR TAHMİNİ YAPMADIEski Senegalli forvet, skor tahmini ile ilgili soruya "Tahmin mi? Dürüst olmak gerekirse gerçekten bilmiyorum. Sadece 'İyi olan kazansın' diyebilirim. Bu iki kulüp de kalbime çok yakın ve ikisine de büyük bir sevgi duyuyorum" yanıtını verdi.Haber kaynağı: Fotomaç www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026